Esther van der Ham en Yoeke Nagel

100% directeur van Droomvallei Uitgeverij

Ik heb het gedaan: mijn ontslagbrief ingediend bij Avans Hogeschool. Daar werk ik met veel plezier twee dagen in de week bij het onderzoekscentrum op het gebied van Duurzame Innovatie.
In november 2001 ben ik begonnen met werken bij ABCT, de voorloper van het huidige ABI, waar ik de vakken wegenbouwkunde, waterbouwkunde en bedrijfskunde gaf. Ik heb bij verschillende academies gewerkt (AII en AMBM) en heb  daarbij veel taken en rollen vervuld: docent, inzetcoördinator, projectleider accreditatie, kwaliteitsfunctionaris, projectmanagement. De laatste jaren werkte ik bij EDI. Ik heb met veel plezier bij Avans Hogeschool gewerkt. Ik heb er veel geleerd en met fijne collega’s samengewerkt, zowel bij de academies als bij EDI.

Jamil & Jamila in Libanees vluchtelingenkampNu is het tijd om te kiezen voor 100% Droomvallei Uitgeverij. Mijn debuutroman Controle! is heel enthousiast ontvangen. Het aantal auteurs en mooie boeken blijft toenemen. De stap die ik ga nemen is noodzakelijk: ik heb meer focus nodig. Zowel in mijn privé situatie als voor Droomvallei Uitgeverij is dit belangrijk, waar ik veel tijd en energie besteed aan de werkzaamheden voor de vluchtelingenkinderen. Dit wil ik gaan intensiveren, omdat ik denk dat dat nodig is.

Weg bij Avans Hogeschool, maar niet helemaal. Vorig jaar maakte ik “Het huis met griep“,  een sprookje over zonnepanelen voor het lectoraat Solar. Ik ben nu bezig aan “De berg eten” voor het lectoraat van Johan Raap: biobased energy. En de samenwerking tussen mij en EDI wordt voortgezet met boeken ook voor de andere lectoraten.

Zo is een afsluiting meteen een nieuw begin. Vanaf 1 mei ben ik 100% directeur van Droomvallei Uitgeverij 😉

Het huis met griep - Esther van der Ham
Het huis met griep – Esther van der Ham

 

7 gedachten over “100% directeur van Droomvallei Uitgeverij”

  1. Marga Herrewijn

    Wat een verrassing, ik wist niet dat je ook nog bij avans werkte. Dan gaan we nog weer nieuwe dingen verwachten bij droomvallei, succes hoor Esther….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven