Contact

Heb je een vraag of een opmerking?
Stuur dan een email naar Droomvallei Uitgeverij en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Manuscripten kunnen naar het volgende adres: manuscripten@droomvalleiuitgeverij.nl 

Manuscripten die passen bij de focus van de uitgeverij kunnen worden verzonden aan het bovenstaande emailadres. Op dit moment worden er helaas geen nieuwe manuscripten aangenomen, omdat de uitgeefplanning vol is.

Droomvallei Uitgeverij is gevestigd in Breda.

De Droomvallei is ingeschreven bij de KvK :50470957
BTW nummer NL001681793B10
Pa Konijnenberg 98b  Postbus 8579 4825 BE Breda

Droomvallei Uitgeverij is eigendom van Esther van der Ham, auteur van psychologische romans en meer dan 20 kinderboeken. Esther studeerde civiele techniek aan de HTS en Technische Bedrijfskunde aan de TUE. Daarnaast volgde ze veel opleidingen op het gebied van (kinder)coaching.

Esther van der Ham
Esther van der Ham

2 reacties op “Contact”

 1. Dg Esther,
  Ik heb al en tijdje een leuk manuscript voor een kinderprentenboek. Ik las op jouw website ‘Kinderboeken over bang zijn’. En dat is de kern in het verhaaltje.
  Over een bang merelkereltje die niet durft uit te vliegen en wordt uitgelachen door zijn broertje. Maar oh wat een wending in het verhaal met een boodschap voor bange of onzekere kinderen.
  Titel: Puk, het dappere merelkereltje. (2161 woorden)
  Nu is mijn vraag: Kan ik dit verhaal toch nog opsturen voor evt uitgave en publicatie door jullie uitgeverij? Er moet wel nog een illustrator ingeschakeld worden.
  Ik hoor graag van je.

  Met vriendelijke groet,
  Renée Gellings

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 124 reviews.
Scroll naar top