Droomvallei auteurs

Droomvallei Uitgeverij is trots op haar auteurs. De boeken van Droomvallei Uitgeverij blinken uit in leesgemak. De kinderboeken zijn heerlijk om voor te lezen en de boeken voor volwassenen zijn wars van jargon en moeilijke woorden als dat het lezen van de tekst in de weg staat. Ook is er aandacht besteed aan de typografie zodat ook de lettertypen zeer geschikt zijn voor de betreffende doelgroep (bijvoorbeeld jonge kinderen).

Auteurs van Droomvallei Uitgeverij

Annemarie Oppedijk

Anita Hendriks-Berg, Wendy Bij De Ley, Sandra Israel
Zij maakten het vrolijke yogaboek ‘Ik ben ik en jij bent jij, de vier jaargetijden”.

Anke van Haften
Anke van Haften is de auteur van Goede kanker bestaat niet! en De kanker voorbij - (over)leven na kanker. Door met een positief realistische kijk op het leven te schrijven zet Anke zit in voor schildklier(kanker)patiënten en de mens achter de patiënt. Anke kreeg zelf in 2012 de diagnose schildklierkanker.

Anne West
De allereerste Droomvallei chicklit is geschreven door Anne West. Humor, romantiek en Reuma!

Annemarie Jongbloed
Annemarie heeft diverse kinderboeken geschreven. Ook is ze (o.a. educatief) tekstschrijver en geeft zij workshops in het basisonderwijs. Droomvallei geeft haar boek ‘Eén minuut voor twaalf’ uit, een actueel avonturenverhaal voor kinderen vanaf tien jaar.

Barbara Fuchs

Daniëla Postma
Daniëla Postma begeleidt mensen bij het maken van boeken met levensverhalen en verzorgt dan ook vaak de redactie en/of vormgeving. Meer informatie: www.levenstekst.nl

Diana Willemsen
Het boek “Druppels troost, inspiratie in donkere en lichte tijden” heeft al veel mensen blij gemaakt. Zij werkte mee aan “Het geheime ingrediënt” en aan “Kristallen? Keigaaf”.

Els Roeterdink
Wiebel en Kriebel, een boek om méé te bewegen! Bij het lezen van dit boek voor kleuters kunnen zij echt niet stil blijven zitten!

Els Zax

Het geheim van de aangewaaide tante

Elsbeth de Jager
Elsbeth de Jager is moeder van twee volwassen kinderen. Op diverse plaatsen schrijft zij columns over ervaringen uit het dagelijks leven. Elsbeth schrijft poëzie en romans. Ze is docent Poëzie en docent Creatief Schrijven (verbonden aan Laudius).Haar boeken bij Droomvallei Uitgeverij zijn:

Esther van der Ham
Esther schrijft en illustreert kinderboeken, richtte Droomvallei Uitgeverij op en verzorgt creatieve workshops voor kinderen en volwassenen. Haar boeken zijn oa het huis met griep, zingen is gaaf, de dolfijn met sproeten, Jamil & Jamila, Anna, waar blijf je, Het kasteel met de duizend kamers enz.

Gerda Keurentjes

Hedwig Meesters

Dagboek uit Bombay

Ina Wuite
Ina Wuite is auteur van Creativiteitskaarten en de ADHD coachingskaarten. Graag wil Ina anderen inspireren en helpen om hun puurheid te ontdekken.

Ineke Bouwer

Ineke Swart-den Boer
Ineke Swart – den Boer heeft jarenlange ervaring als officemanager bij grote internationale bedrijven. In 2012 werd ze VA van het jaar en in 2016 was ze finalist voor de FOTY awards. Als ondernemer komt ze in haar bedrijf Inique4U geregeld dezelfde problematiek tegen. Haar kracht ligt in het ondersteunen van ondernemers die een verandering willen in hun manier van werken. Al haar ervaringen deelt ze in dit boek.

Ingrid van der Knaap

Jolanda Pikkaart
Jolanda Pikkaart is dé kleurrijke schrijfcoach en helpt (ondernemers) bij het schrijven van hun boek. Zelf schreef ze de boeken ‘met je smartphone het bos in’ en de ‘boekplanner met het boek Zorg dat jouw boek er wel komt‘.

Jolette Lievaart
Auteur Jolette Lievaart heeft een bewogen leven achter de rug. Tijdens  een ervaring die haar leven veranderende, ontmoette ze haar twee beschermengelen.
Die ervaring heeft haar op het pad gebracht van energetische heling en wollen engelen creëren. Al vele mensen zijn aangeraakt door haar liefdevolle werk. Ze doet niets liever, dan je ondersteunen bij je bewust worden van je eigen helende vermogens.

Joop Boersma
Joop Boersma (1926) is na een carrière als reumatoloog nu kunstenaar en auteur. Eerder verschenen o.a. de roman ‘Nachtregenboog’ en de autobiografische roman ‘Kruimels zijn ook brood’.

Marelle Boersma

Marga Herrewijn

Marloes Otten

Martijn van der Kooij
Martijn van der Kooij werkte eerder voor als journalist bij radioprogramma Kamerbreed van AVROTROS, was politiek analist bij BNR Nieuwsradio en werkte o.a. bij weekblad Binnenlands Bestuur en de Staatscourant. Hij schreef vier boeken, waaronder ‘Mark Rutte, alleen voor de politiek’ (2010) en ‘Alle Dagen Libanon, van tricky Tripoli naar bruisend Beiroet’ (2017).

Maureen Hennep

Miriam Dubbeldam-Druijff
Miriam Dubbeldam-Druijff (1977) is geboren met Spina Bifida, een open ruggetje. Ze probeert een zo normaal mogelijk leven te leiden. Haar ervaringen om te leven met een beperking beschrijft ze in haar boek ‘Onbeperkt gelukkig met een beperking’.

Mirjam Hildebrand
Droomvallei Uitgeverij geeft van Mirjam het prentenboek Rumme Rups uit met illustraties door Britta Reinhard.
Ook haar tweede prentenboek “Opsekopse wereld” is uitgekomen bij Droomvallei Uitgeverij.

Nienke Pool
Auteur Nienke Pool is een geboren Drentse en voltooide in Nijmegen tot tweemaal toe een studie geschiedenis hetgeen in haar verhalen door spiegelt. Met haar kinderverhaal En met de regen kwam de wind, over het Oude Egypte sleepte zij een Vlaams Filmpje in de wacht en is daarmee op alle basisscholen in België te lezen. Haar verhaal Johannes 14:6  is de in fictie omgezette vorm van haar eindscriptie Martelaressen in de vroegchristelijke kerk. Momenteel werkt zij aan een spannend YA boek genaamd Vasco en het geheim van de Rozenkruisers  over de spannende tijd van de Renaissance. Daarnaast verzint ze een fantasywereld rond de Stympha’s; moordzuchtige mythologische vogels die het opnemen tegen de afstammelingen van Heracles. Dit bloeddorstige volkje noemt zichzelf de Alkeiden en blijkt een geduchte tegenstander.

Persia Rakers

Pieter Feller
Pieter Feller (1952, Hoorn) wilt al toen hij 11 jaar was dat hij schrijver wilde worden. Inmiddels heeft hij ruim 50 boeken geschreven waaronder de succesvolle serie Kolletje.

Remda Spoelstra

Roos Hanemaaijer
Roos is moeder van twee dochters, getrouwd en woont in een klein dorp. Ze hoopt met het verhaal van Anne dat andere moeders erkenning en herkenning voelen in hun strijd tegen onrealistische eisen van hun omgeving.

Sandarijn Hilkhuijsen
Droomvallei Uitgeverij sponsort een deel van het boek van Sandarijn “Ik gun je een lach” voor “Energy4all”. Dit goede doel helpt kinderen met een stofwisselingsziekte.

Saskia Oudshoorn
Saskia Oudshoorn (1971) verwerkte haar eigen ervaring op een treffende manier in haar debuutroman ‘Ben ik nou gek?’

Simone Rozeboom
Simone Rozeboom is opgegroeid in Zuidoost-Friesland en sinds een paar jaar woonachtig bovenin Friesland. Ze werkt deels op kantoor als officemanager en daarnaast schrijft ze freelance voor haar eigen tekstbureau. In de spaarzame vrije uurtje die overblijven vind ze het leuk om zelf te schrijven. ‘Tot de dood’ is haar thrillerdebuut. Inmiddels is ze begonnen met haar tweede boek.

Thea van Bodegraven
Thea is als partner en ouder ervaringsdeskundige als naaste van angst en dwang. Vanuit haar eigen worsteling en zoektocht hoe ze hiermee om kon gaan, heeft zij de Boonstra-methode ontwikkeld. Ze ontdekte dat de – positieve – verandering bij haarzelf lag en niet bij het beter maken van haar man en kind. Thea is relatiecoach bij psychische klachten of een GGZ-diagnose in de relatie of het gezin in haar coachpraktijk Sterk in Eigen Kracht.

Tiny Fisscher
Tiny Fisscher (1958, Castricum) heeft al meer dan 40 boeken op haar naam staan, zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook hertaalt ze succesvol klassiekers, waaronder Alleen op de wereld en De Kleine Prins.

Trenke Riksten-Unsworth
Trenke Riksten-Unsworth is getrouwd en heeft drie kinderen. Zij schrijft non-fictie voor volwassenen en fictie voor kinderen. Bianca Jonker. De kleurrijke illustraties bij het boek “Een rijdend vakantiehuis” zijn in collagestijl gemaakt door Bianca Jonker.

Wieny Adelaars

Willy de Vries – Kuijken

Yoeke Nagel

Auteurs Waddenbundels

Auteurs Waddenbundel Paal 15: Marelle Boersma (tevens initiatiefnemer), Bente van de Haar, Esther van der Ham, Monique van Hest, Eveline Jongen, Antoinette Kalkman, Lisette van Kasteren, Petra Knaapen, Anita Kok, Jolanda Pikkaart, Gerda Scholts, Mirjam Schoots, Madeleine ten Thij, Esther van de Ven en Bianca Witmer.

Auteurs Waddenbundel Aangespoelde verhalen: Elly van Driel, Esther van der Ham, Marianne Leerkes, Guido Mortelmans, Lucy Neetens, Guus Norden, Rinske Oenema, Tinke van der Poll, Janine van de Raadt, Alexander Roessen, Melania Somers, Titia Schut, Marieke Simons, Remda Spoelstra, Joke Zwaal.

 

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven