Testimonia Droomvallei Uitgeverij

Elsbeth de Jager

Ik heb voor Droomvallei Uitgeverij gekozen omdat Esther er altijd iets bijzonders van weet te maken. Wie heeft er nou tientallen 'beessies' bij een boekpresentatie van een kinderboek waarin 'beessie' een rol speelt? En wie gaat er nou tig keer op reis met mede-auteur en uitgever?! Droomvallei gaat voor kwaliteit en wat mij betreft ook zeker voor originaliteit en tomeloze inzet.

Beessies van Anna, waar blijf je
Beessies van Anna, waar blijf je

 

Testimonial Diana Willemsen
Testimonial Diana Willemsen

Martijn van der Kooij: Bij Esther vind ik betrokkenheid, focus op kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Waarom ik voor Droomvallei heb gekozen? Als auteur hou ik van betrokkenheid, focus op kwaliteit en een persoonlijke benadering. Bij uitgever Esther van der Ham vind ik dat allemaal terug. Zij is ook nog eens prettig in de omgang en iemand op wie je kan bouwen. Bij Droomvallei voel je je geen nummer! Erg belangrijk.

Met vriendelijke groet, Martijn van der Kooij Communicatie
Schrijver, trainer, communicatiespecialist
www.martijnvanderkooij.nl
Twitter: @MartijnvdKooij

 

Yoeke Nagel: Esther is een uitgever die zich wil laten raken door een boek.

“Als schrijfcoach en boekenvroedvrouw ben ik dagelijks betrokken bij het totstandkomen van boeken. Zowel de schrijver als het boek groeit en ik begeleid en ondersteun dat proces met mijn schrijfervaring en professionele kennis van schrijftechnieken en schrijversvalkuilen. Daardoor weet ik hoe belangrijk het is voor schrijvers om een uitgever te vinden die bereid is zich te laten raken door een boek. Eentje die je niet lastig valt met wonderlijke wijzigingsvoorstellen die jouw boek misschien commerciëler maakt maar wel anders dan hoe jij het bedoelde toen je het met bloed, zweet, tranen en maandenlange laptopkluistering schreef.

Esther van Droomvallei is zo’n uitgever.
Daarom verwijs ik graag mijn schrijfcoachingsklanten naar haar, als hun boek binnen haar fonds past.
Mijn eigen boek, ‘Zoeken’, heb ik ook met veel plezier bij haar ondergebracht. Omdat ze bereikbaar en initiatiefrijk is, meedenkt, en doet wat ze belooft.”

Yoeke Nagel www.yoekenagel.nl

Testimonial Kirstin Rozema
Testimonial Kirstin Rozema

Sandarijn: Droomvallei uitgeverij brengt geluk

Ik heb Esther leren kennen als een enthousiaste professional, die vol overgave en liefde de meest bijzondere boeken durft uit te geven. Haar houding als uitgeefster is heel warm, doch zakelijk en wij weten als auteurs absoluut wat we aan haar hebben. Haar uitgeverij is wat mij betreft een klavertje 4 in een weiland vol ander natuurschoon. Het klavertje 4 echter brengt geluk en zo ervaar ik Droomvallei elke keer als er weer een boek uitgegeven wordt.

Met vriendelijke groet Sandarijn Hilkhuijsen

Ineke Fritz - Breinsteins missie
Ineke Fritz - Breinsteins missie

 

Jolanda Pikkaart: Esther geeft jouw boek de aandacht die het verdient.

Als schrijfcoach en auteur weet ik als geen ander hoe belangrijk een uitgever is. Toen ik het idee van de Boekplanner kreeg wist ik dat ik dat maar met een iemand kon doen: Esther.

Esther houdt van boeken en samen maakten we er iets moois van. En dit is zeker niet mijn laatste boek bij Droomvallei uitgeverij. En er zijn ook boeken van mijn klanten verschenen. Esther geeft jouw boek de aandacht dat het verdient.

Jolanda Pikkaart, kleurrijke schrijfcoach. 

Wieny Adelaars - Kruidenweetjes
Wieny Adelaars - Kruidenweetjes

 

Een minuut voor twaalf: een fijn boek over een ingewikkeld onderwerp

Na de aanslagen rond Charlie Ebdo in Parijs, kreeg ik het idee voor het boek ‘Eén minuut voor twaalf’. Toen, en de jaren erna, merkte ik dat terrorismedreiging niet alleen bij volwassenen leeft. Kinderen vangen stukjes nieuws op en kunnen zich ongerust maken. Daarom schreef ik dit verhaal, dat vooral een leuk avonturenboek is geworden en niet expliciet over (de dreiging van) terrorisme gaat maar wel gerust kan stellen en ondertussen gewoon een heel fijn boek is waarin twee kinderen een detectivebureau beginnen.

Fijne boeken, ook over ingewikkelde onderwerpen. Dat is het motto van uitgeverij Droomvallei en omdat dat zo goed bij ‘Eén minuut voor twaalf’ past, is dit boek hier uitgegeven.

Met vriendelijke groet,
Annemarie Jongbloed.

Saskia: De Droomvallei is net zo leuk als het klinkt

In mijn aantekeningen kwam ik de naam Droomvallei Uitgeverij tegen. Is die echt zo leuk als het klinkt, vroeg ik me af. Ja dus, mooie boeken, uitgaven die andere uitgevers niet aandurven. Juweeltjes zitten er tussen. Ik besloot dat Droomvallei- alleen de naam al!- de plek is waar ik uitgegeven wil worden. Toen ik een uitgever zocht voor Meneer Humble schreef ik naar Esther: Ik denk dat Meneer Humble goed bij Droomvallei past en bijna per ommegaande reageerde Esther dat zij dat ook dacht. Inmiddels is Meneer Humble een feit en een tweede deel is onderweg. Ik ben blij om deel van de Droomvallei-familie te zijn.

Saskia Aïcha Angenent

 

 

Waarom ik voor Droomvallei Uitgeverij en nog belangrijker voor jou als uitgever gekozen heb.

Ik heb al van kinds af aan de droom om schrijfster te worden. Nadat ik 2 boeken in eigen beheer heb uitgebracht was het voor mij tijd voor de volgende stap en wilde ik graag mijn boek door een reguliere uitgever uit laten geven. Vorig jaar was de boekpresentatie van Marelle Boersma en haar vader van het boek "kruimels zijn ook brood."

Ik kreeg meteen toen ik je zag en hoorde spreken "haar wil ik als uitgever voor mijn boek." Dat was toen nog een gevoel en bij thuiskomst ben ik meteen op Google gaan kijken naar Droomvallei Uitgeverij en wist ik het helemaal zeker. Ik moest en zou proberen om jou als mijn uitgever te krijgen. Ik heb het met Jolanda Pikkaart opgepakt en 29 mei was het zover mijn manuscript ging naar jou en Droomvallei Uitgeverij. Diezelfde middag nog mailde je dat je mijn boek graag wilde uitgeven. Ik was op dat moment op mijn dagbesteding maar van werken kwam niets meer terecht en ik mocht naar huis.
Ondertussen al erg duidelijke en fijne feedback van je gekregen en verwerkt en komt mijn boek steeds een stap dichterbij. Wat ben ik daar superblijmee en ik ben er van overtuigd dat ik ook mijn nieuwe boeken want ja ik blijf schrijven sowieso als eerste naar jou zal sturen. Ik vind je een topmens met een hart van goud en met kennis van zaken.

Groetjes Miriam Dubbeldam-Druijff

Testimonial Trenke Riksten - Unsworth
Testimonial Trenke Riksten - Unsworth

Remda Spoelstra

Ik heb voor Droomvallei Uitgeverij gekozen omdat de uitgeefster Esther van der Ham oog heeft voor natuurschoon en fantasie. Deze twee gaan bij Esther hand in hand, net als in mijn boek. Naast professionaliteit , kwaliteit en opbouwende feedback haalt Esther het beste in de schrijver naar boven, zodat je een waardevol boek uit geeft, waar je als schrijver trots op kunt zijn.

Remda Spoelstra

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven