de kleurrijke schrijvers

De kleurrijke schrijvers

Op tien april 2021 presenteren vijf kleurrijke schrijvers hun boeken: twee thrillers, een roman, een kinderboek én een schrijfboek. Het wordt een bijzondere dag met een vrolijk en bijzonder tintje, want door corona organiseren de initiatiefnemers van de Kleurrijke schrijvers Jolanda Pikkaart (dé Kleurrijke schrijfcoach) en Esther van der Ham (uitgever bij Droomvallei Uitgeverij) een online boekentour. Ze gaan één voor één de kleurrijke schrijvers af waarvan op die dag hun boeken uitkomen.

Drive thru boekenfeestje

De schrijvers bouwen hun eigen ‘drive thru’ feestje, zodat iedereen coronaproof een gesigneerd boek in ontvangst kan nemen met wat extra leuke verrassingen erbij. Je kunt langskomen om het boek of de boeken bij de auteurs te kopen en te laten signeren. Het is handig als je hiervoor een tijd afspreekt om de drukte een beetje te spreiden. We maken er ondanks alle beperkende omstandigheden een leuk feestje van vol verrassingen, ook voor de kopers van de boeken!

De planning van de boekentour

De kleurrijke boekentour begint om 11 uur bij Titia Schut. Zij ontvangt haar psychologische thriller ‘Sprong in het diepe’ uit handen van uitgever Esther van der Ham.

Om 12.30 uur zijn we bij Marieke Simons om haar boek, de Young Adult Gebroken Akkoord, uit te reiken. Rond 14.30 uur komen we aan bij Marijke Witman in Brabant met haar psychologische thriller ‘Verkeerde keuzes‘.

Het boek van Jolanda is ‘Ik heb altijd schrijfinspiratie‘ en Esther schreef het prentenboek ‘Dierenoptocht in Londen‘.

Je kunt de boeken ook vooruit bestellen via Droomvallei uitgeverij We zorgen dat je boek klaarligt bij de auteur naar keuze.

 

Meld je hier aan voor het evenement

 

Lees meer over de boeken en de boekentour op www.droomvalleiuitgeverij.nl/de-kleurrijke-schrijvers of op www.dekleurrijkeschrijvers.nl

 

de kleurrijke schrijvers

 

 

 

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven