Kleurplaat papegaai katetoe

Feest! Droomvallei Uitgeverij 10 jaar

Dit jaar bestaat Droomvallei uitgeverij 10 jaar. TIEN JAAR! Ongelooflijk. In die tien jaar is er heel wat gebeurd en heb ik veel veranderingen doorgevoerd, de laatste nog einde van de vorige maand, het verminderen van het aantal boeken dat ik per jaar uitgeef.

Op facebook stelde ik de vraag hoe en wanneer je de uitgeverij hebt leren kennen. Daar kwamen leuke antwoorden op!

Droomvallei uitgeverij 10 jaar

Ineke: Ik was 3? jaar geleden op de uitgeversdag mede georganiseerd door Jolanda Pikkaart – Dé kleurrijke schrijfcoach. Daar kwam een sprankelende persoonlijkheid binnen wandelen die door haar enthousiasme veel schrijvers (to be) aantrok. En als klap op de vuurpijl ook nog mijn boek uit wilde geven. Feestelijke verrassing mmmm lastig je hebt al zoveel leuke dingen gedaan en bedacht. Iets was jou geen bakken met tijd en energie kost lijkt mij een eerste vereiste. Op stap met de kippetjes en hun eigenaar is het eerste dat mij te binnen schiet. Wandelen is iets wat bij jou past.

Sandarijn: Wanneer ik je heb leren kennen, weet ik eerlijk gezegd niet. Maar wat een fantastisch mens ben je, met een rugzak vol talenten, moed en kracht. Met oog voor de verhalen die in boeken gepubliceerd mogen worden. Met oog voor de mens achter de boeken en met oog voor je eigen woorden, die tot heerlijke verhalen leiden. Ik ben ontzettend blij dat ik jou als mens heb leren kennen, maar ook het feit dat jij deze creatieve uitgeverij alweer 10 jaar tot zo’n succes heb weten te maken, is een chapeau waard.

Inge: Nee, ik ken Droomvallei nog geen 10 jaar. Volgens mij heb ik de uitgeverij gevonden toen ik zocht naar een mogelijke uitgever voor het verhaal dat ik aan het schrijven was. Of misschien een uitgeverij waarvoor ik illustraties kon tekenen.

Petra: Door Paal15 en doordat jij gelijk enthousiast was over mijn boek en het wil uitgeven

Jolanda Pikkaart: Ik wil wel meedenken voor de leukste en liefste uitgever

Carla: Ik heb Droomvallei niet eens zo lang geleden leren kennen, via Boekentips van Mustreads or not, maar Droomvallei is Esther. Ik ‘ken’ je als altijd te porten voor een leuke winactie, en iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen en volgens mij probeert er altijd het beste van te maken!

Liesbeth: Ik heb Droomvallei uitgeverij leren kennen via een inmiddels oud-collega. We brachten in dezelfde periode allebei ons eerste boek uit. Haar boek werd door Droomvallei uitgegeven. We hebben ieder een gesigneerd exemplaar van elkaars boek. Daarnaast komt de autobiografie van mijn schrijfmaatje Suzanne van den Buijs volgend jaar uit bij deze uitgeverij.

Wat een mooie en ontroerende reacties! Wat ik ga organiseren voor het 10-jarige bestaan, weet ik nog niet. Heb jij een goed idee? Laat het mij vooral weten!
Voor nu, om de creativiteit los te maken, een kleurplaat! Helpt ook goed als je ergens mee vastzit, bijvoorbeeld met schrijven, om even iets anders te doen.
Kleurplaat papegaai katetoe
Fijne dag, Esther van der Ham, uitgever bij Droomvallei uitgeverij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven