workshop

Verrassing! Verloting schrijfcoachingssessie bij Marelle Boersma

De afgelopen week was ik op schrijfreis in Toscane met auteur en schrijfcoach Marelle Boersma. Zij heeft mij gecoacht bij het schrijven van mijn allereerste roman. Ik was verrast hoe snel ze tot de kern door wist te dringen om zo mijn verhaal nog beter te maken en meer diepgang te geven. En dat op een uiterst positieve manier.

Ik heb een leuke verrassing: ik mag van Marelle één sessie verloten! Ik heb als uitgever gemerkt dat manuscripten die door een schrijfcoach van feedback zijn voorzien, kwalitatief beter zijn. Daar zijn zowel auteur, lezer als uitgever bij gebaat. Je hebt vast nog wel een verhaal liggen dat je graag door een expert wil laten bekijken en nu krijg je daarvoor een unieke kans.

Dus: auteurs, bij voorkeur die hun manuscript willen inleveren bij Droomvallei Uitgeverij (grapje): opgelet.
Je hebt een deel van je verhaal geschreven, maar je vraagt je af of je op de goede weg zit.
Stuur Marelle 6000 woorden en ze geeft je suggesties om het verhaal nóg krachtiger te maken.
– Eerlijke en goed onderbouwde opmerkingen op je verhaal
– Haar kritische oog voor opbouw van scenes, dialogen, perspectief en spanningsboog
– Blijft het wel spannend?
Marelle leest wat jij hebt gestuurd en geeft haar bevindingen in een Skypegesprek.

Ik vraag één tegenprestatie aan jou: dat je in een blogbericht voor mijn uitgeverij je ervaringen deelt. Wie ben je, waarover gaat je verhaal, hoe heb je de coaching ervaren en wat heeft het voor je verhaal gedaan. Dat in iets van 300 woorden. Grijp deze unieke kans!

Marelle heeft ook een interessante nieuwsbrief. Als je je daarvoor aanmeldt, rechtsboven op de pagina, krijg je een ebook gratis, je kunt uit twee titels kiezen. Aanrader!

Wie meer wil weten over het uitgegeven krijgen van zijn of haar manuscript kan op 1 november naar de uitgeversdag komen die Marelle organiseert. Ik ben daar ook aanwezig om vragen te beantwoorden. Vorig jaar was Barbara Mooijman aanwezig bij deze dag en dat heeft geresulteerd in het boek “Kop het uit zand” uitgeven door Droomvallei Uitgeverij. Het kan dus echt!

Veel plezier en succes!

Schrijfworkshop van Marelle Boersma
Schrijfworkshop van Marelle Boersma

Voorwaarden:
Meedoen kan tot 27 juli 2016 door een reactie achter te laten op Facebook (post over deze actie) of onder dit blogbericht.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de winnaar wordt door loting gekozen.
Marelle stelt de coachingssessie ter beschikbaar, de winnaar schrijft een blog (in goede NL taal) over de sessie dat ook doorgeplaatst mag worden.

8 gedachten over “Verrassing! Verloting schrijfcoachingssessie bij Marelle Boersma”

  1. Met dank aan Petra van Haandel is het niet toevallig dat ik deze kans met beide handen aangrijp voor mijn boek met werktitel: Energie liegt niet. Laat je weerstand los & ervaar je veerkracht… hoop dat deze sessie mij die extra steun kan geven dat ik vol vertrouwen het boek durf te gaan uitgeven

  2. Wat een originele manier om schrijvers te stimuleren. Het voorstel zorgt voor perspectief en resultaat op korte termijn. Mooi voorbeeld van co-creatie er komt zo zeker goed werk de wereld in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven