#365dagenproject van Wilma Koolstra

Troostvogeltjes

Elke dag
Vliegt er een vogeltje voorbij
En het stopt even
Bij mij
Het geeft me troost
Het maakt me blij

Ik doe mee aan een nieuw #365dagenproject. Naast de kracht van tekenen en ’tekenen maakt blij’ (zoals in mijn boekje  ‘Kleurenderwijsjes, tekenen maakt blij’) gaat er een enorm rustgevende, helende en troostende werking uit van tekenen.

De afgelopen jaren tekende en schilderde ik heel veel vogeltjes. Ik merkte dat het me troostte en dat ik er blij van werd. En dat mijn vogeltjes ook anderen opvrolijkten. Zo ontstonden mijn #troostvogeltjes. In dit #365dagenproject mogen de vogeltjes uitvliegen en troost, kleur, blijdschap en geluk verspreiden en het leven even leuker kleuren.

Ik teken elke dag een ’troostvogeltje’ omdat ik er zelf blij van word en om te delen met iedereen die graag een beetje kleur binnenkrijgt op zijn beeldscherm.

Neem eens een kijkje op http://www.365dagenproject.nl/author/troost/

Download hier kleurplaat van een vogeltje.

Veel kijkplezier!
Wilma Koolstra

Ps. het boek ‘Kleurenderwijsjes – tekenen maakt blij’ is voor € 14,50 hier te bestellen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven