het kleine huis aan de fazantlaan ineke bouwer

Accepteren en doorgaan? Een blog van Ineke Bouwer

In september verschijnt de roman “het kleine huis aan de Fazantlaan” van Ineke Bouwer bij Droomvallei Uitgeverij. Voordat er een boek zo ver is dat het uitgegeven kan worden, gaat er veel onderzoek aan vooraf. Ineke schreef er een blog over.
Tijdens de research voor ‘Het kleine huis aan de Fazantlaan’ klik ik de website van Alzheimer Nederland aan. Onderin beeld krijg ik een geel opgelichte cookie melding: accepteren en doorgaan. Kon je dat maar met een muisklik doen, denk ik, wanneer je hebt gehoord dat je dementie hebt.
Nu één op de vijf mensen met deze ziekte te maken krijgt, is de kans groot dat dementie ook iemand in jouw naaste omgeving treft. Of iemand in de boeken die je leest. In ‘Het kleine huis aan de Fazantlaan’ krijgen beide hoofdpersonen te maken met de ziekte. Merel werkt in een huis voor mensen met dementie en Suze wordt mantelzorger, wanneer de gezondheidstoestand van haar man in hoog tempo achteruitgaat. Hoe Merel en Suze daarmee omgaan? Het is een van de uitdagingen waar de twee vrouwen in ‘Het kleine huis aan de Fazantlaan’ voor staan en een zorg, die ze delen met veel Nederlanders.
Accepteren is vaak heel moeilijk, maar doorgaan moet je.
‘Het kleine huis aan de Fazantlaan’ verschijnt in september 2023 bij Uitgeverij Droomvallei.
het kleine huis aan de fazantlaan ineke bouwer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven