blogtour

Boekenbloggers gezocht voor Blogtour!

het voorjaar verschijnt er bij Droomvallei Uitgeverij een aantal nieuwe boeken. Twee van deze titels zijn:

 • Clara – door Pieter Feller en Tiny Fisscher
 • Zoeken naar mijn moeders moeder – door Yoeke Nagel

Waar gaan de boeken over:

ClaraClara Pieter Feller Tiny Fisscher

Amsterdam 1911
Clara wil dolgraag ontdekkingsreiziger worden, maar hoe pak je zoiets aan? Ze is nog niet eens Amsterdam uit geweest. Als blijkt dat er in haar eigen stad een wereldberoemde ontdekkingsreiziger woont, wil ze hem opzoeken. Maar dan gebeurt er iets wat haar leven op zijn kop zet. Kan ze nog wel op school blijven, of moet ze gaan werken, zoals zoveel kinderen doen? Haar droom lijkt in duigen te vallen, maar ze laat het er niet bij zitten en zet haar speurtocht naar de wereldreiziger voort.

Zoeken naar mijn moeders moeder

Meer dan zeventig jaar zocht Edith Nagel-Ossendrijver naar haar moeder Jeanne van Emden, die in de tweede wereldoorlog in het verzet verdween. Bewijs van haar dood was er niet, zodat Edith tot op hoge leeftijd hoop hield dat haar moeder onverwacht zou komen binnenlopen. Die kans was niet zo groot: Jeanne van Emden was joods, doof en deed als radicaal-socialiste spionagewerk voor het verzet.

Blogtour

Voor beide boeken gaan wij een blogtour organiseren. Per boek gaat er op 5 verschillende boekenblogs een recensie online komen op een door ons gegeven datum. De eerste blogger in de rij van vijf verwijst in zijn recensie naar de tweede blogger. De tweede blogger vermeldt in zijn recensie van wie hij het stokje heeft overgenomen en verwijst ook naar de derde recensent. Zo gaat het door tot de laatste recensie. Zo ontstaat er dus een soort ketting waarbij je van de ene recensie naar de andere kunt ‘hoppen’.

Voor elk van de boeken zoeken wij nog 2 boekenbloggers, dus in totaal nog 4.
Ben jij een boekenblogger en vind jij het leuk om één van deze twee boeken te lezen en te recenseren? En ben je bereid om deze recensie op een door ons gegeven datum op jouw boekenblog te publiceren en daarbij ook de verwijzen naar jouw voorganger en opvolger?
Geef je op door een reactie te plaatsen onder dit bericht!

Vermeld in de reactie het volgende:
– Met welk boek zou jij mee willen doen?
– Waarom juist dat boek?
– Je website

Je kunt meedoen tot donderdag 8 februari. Daarna kiezen wij uit alle aanmeldingen voor elk boek 2 boekenbloggers die het boek thuisgestuurd krijgt (zodra dit boek verschenen is) voor de blogtour.

8 gedachten over “Boekenbloggers gezocht voor Blogtour!”

 1. Annette Overvoorde

  Graag doe ik mee voor “Zoeken naar mijn moeders moeder” . Deze lijkt mij erg mooi en indrukwekkend. En dat past mooi op mijn blog. Ik ben van Birdy’s Boeken en heb 2 blogs. Ook een speciaal voor de jeugd
  http://birdysboeken.blogspot.nl

  Het lijkt mij etg leuk om mer te doen. Ik heb er al zin in
  Groeten, Annette Overvoorde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven