Dolfijn met sproeten - Esther van der Ham

De dolfijn met sproeten vanaf nu in kleur!

Wat geweldig als je eigen trots een make-over krijgt, die er nog veel beter eruit ziet dan hoe het voorheen was. De dolfijn met sproeten krijgt in de nieuwe druk een nieuwe look: geheel in kleur! Wat een verschil! Het maakt het verhaal tig keer levendiger. Het voelt haast alsof ik een heel nieuw boek heb geschreven.  Al blijft het verhaal natuurlijk het zelfde, het geheel heeft nog meer uitstraling gekregen.

de dolfijn met sproeten
de dolfijn met sproeten

Het boek ligt nu bij de drukker en is zeer binnenkort in zijn nieuwe hippe uiterlijk verkrijgbaar zijn bij Droomvallei Uitgeverij.

Waar gaat ‘De Dolfijn met sproeten’ over?

De dolfijn met sproeten vertelt het verhaal over een hele vriendelijke dolfijn Daan die ieder kind meteen als zijn beste vriend zou willen omarmen. Hij wordt geplaagd en weet daar niet zo goed mee om te gaan. Hij kiest ervoor te vluchten enkel wordt dan de wonderfles door zijn plaaggeest gestolen. Met hulp van zijn vrienden gaat Daan proberen de fles weer terug te krijgen.

Esther van der Ham heeft zowel met haar schrijfstijl, als de illustraties een zeer positieve toon neergezet in ‘De dolfijn met sproeten’. Het verhaal maakt jonge kinderen op toegankelijke wijze bekend met het onderling verschillend zijn en van elkaar kunnen leren. bron

Plagen is het onderliggende thema

Veel kinderen krijgen ermee te maken. Plagen en geplaagd worden. In dit voorleesboek krijgt Dolfijn Daan daarmee te maken, maar leert hij daarmee om te gaan en zelfs zijn plaaggeest leert weer van Daan. Een zeer positieve benadering om kinderen handvatten te geven om met plagen om te gaan.

Prijsvraag

Wat zou jij Daan de dolfijn voor tip meegeven als hij geplaagd wordt?

Iedereen mag meedoen, maar originele antwoorden van kinderen (graag leeftijd erbij vermelden en inclusief hun eigen schrijfwijze) genieten de voorrang. De beste tip voor Dolfijn Daan wordt beloond met een exemplaar van De dolfijn met sproeten. Laat je reactie achter (met een geldig mailadres) én like en/of deel het bericht op de Facebookpagina van Droomvallei uitgeverij. De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook zodra het boek wordt gepubliceerd.

Leuk als je meedoet! Veel succes met het verzinnen van een goede tip voor Dolfijn Daan!

Dolfijn met sproeten - Esther van der Ham
Dolfijn met sproeten – Esther van der Ham

 

1 gedachte over “De dolfijn met sproeten vanaf nu in kleur!”

  1. Aslan, 8 jaar zegt: ” Zeggen dat ik dat niet leuk vind en dat ze moeten ophouden! En als ze doorgaan, dan ga ik ook terug plagen”. Ik: ” maar dat is toch ook niet leuk?” . Aslan:” maar ze moeten dan wel luisteren. Toch mama? Als je niet luistert, krijtje toch straf?” ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven