De Snoezelkoning – boek voor een goed doel

Een ingezonden bericht van Droomvallei auteur Sandarijn Hilkhuijsen, van wie bij Droomvallei Uitgeverij het boek “De Snoezelkoning” uitkomt. http://www.prachtboeken.nl/de-snoezelkoning

Sinds ikzelf zo beperkt ben in mijn energie, weet ik hoe het is om een leven te leiden met kleine geluksmomentjes. Het is een zoektocht geworden van nieuwe mogelijkheden. Je zou de ziekte (in mijn geval een onschuldig firomylagie) in een doosje willen stoppen en een groot slot op hangen. Weg ermee.
Als ambassadeur van Stichting Energy4All probeer ik zo goed en zo kwaad aandacht te geven aan een ziekte, die helaas niet zo onschuldig is. In mijn zoektocht om een passende actie te vinden sluit ik dan op schrijven.
De Snoezelkoning werd uitgebracht in 2012. De Snoezelkoning is een eerbetoon aan Noa. Deze kleine lieve krullenbol werd een ware muze, voor velen onder ons. Nu het eerder dit jaar zo slecht met hem ging, kon ik niet blijven stilzitten en zocht naar een nieuwe mogelijkheid. En die vond ik, in de vorm van Droomvallei Uitgeverij van Esther van der Ham.
Ook zij trok zich het leed van Kleine Noa aan en besloot een tweede druk van de Snoezelkoning te verzorgen met een nieuwe inhoud en een nieuw jasje.
Vandaag viel de proefdruk in de brievenbus. Ik ben erg onderde indruk en nog trotser op mijn boek. De gedichten zijn geschreven voor kinderen tussen de 5 en 12. Het thema is gericht op speciale kinderen, die allemaal hun eigen mogelijkheden ontdekken. Daarnaast schreef ik lestips bij een aantal gedichten, zodat de groepsleerkrachten aan de slag kunnen.
De bundel is nu al te bestellen (ik dacht 12,50 euro) via Esther van der Ham: info@droomvallei.net
Het mag ook via mij: info@woordkriebels.nl, maar de boeken worden via de site van Droomvallei Uitgeverij verstuurd.
Voor mij is de tweede druk een eerbetoon aan Noa, maar tevens een hart onder de riem voor zijn ouders. Een klein steuntje dat ik in beroerde tijden aan deze lieve mensen kan bieden!
Liefs Sandarijn

De Snoezelkoning, gedichten voor en over kinderen
De Snoezelkoning, gedichten voor en over kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven