Droomvallei Uitgeverij vijf jaar: feest

In november 2016 bestaat Droomvallei Uitgeverij vijf jaar. Al vijf jaar lang geef ik bijzondere boeken uit die ook over lastige onderwerpen mogen gaan. Juist over lastige onderwerpen mogen gaan om deze bespreekbaar en behapbaar te maken voor de lezer. Ik blijf me hiervoor inzetten, ook in de toekomst.

Maar nu eerst feest vieren! De afgelopen vijf jaar heb ik met heel veel plezier geschreven, geïllustreerd en dromen van anderen uit laten komen door het uitgeven van prachtige, kleurrijke en ontroerende boeken. Ook voor het komende jaar komt er al weer veel moois aan. Ik kijk graag met u terug op de afgelopen vijf jaar en de mooie projecten die ik heb gedaan, onder andere Jamil&Jamila met Elsbeth de Jager en Oscar Bergamin. Maar ik kijk ook vooruit naar de komende vijf jaar én ik vertel u van alles over mijn debuutroman “Controle!” die zeer enthousiast is ontvangen door de recensenten.

Programma:
– vijf jaar Droomvallei Uitgeverij door Esther van der Ham
– presentatie boek “Van geloven naar weten”  door Marga Herrewijn

korte pauze

– presentatie reis boek Jamil&Jamila naar vluchtelingenkinderen  in Libanon door Esther en Oscar
– presentatie boek “Controle!” door Esther
– signeren door Esther en Marga en borrel

Vijf jaar Droomvallei Uitgeverij
28 november 2016 19.30-21.00
Crypte Lutherse Kerk Breda, Veemarktstraat 11

Boekpresentatie 28 november
Boekpresentatie 28 november

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven