Danitzah Jacobs en Esther van der Ham

Feest vijf jaar Droomvallei Uitgeverij

Gisterenavond was het dan zo ver, het feest in verband met het vijfjarig bestaan van mijn uitgeverij. Het was goedbezochte avond vol verhalen en uitwisseling. Droomvallei auteur Danitzah Jacobs, auteur van het Powerqueens kookboek en eigenaar van Marshe Breda was aanwezig en schreef deze ontroerende tekst:

Een bijzondere avond bij de presentatie van ‘Controle’ de debuutroman van Power Queen Esther van der Ham aka eigenaar Droomvallei Uitgeverij.  Tevens de vijfjarig jubileum van Droomvallei Uitgeverij. Ik leerde Esther drie jaar geleden kennen. Bewondering had ik al voor de manier waarop zij besloot om een uitgeverij te starten waar ze in eerste instantie haar eigen kinderboeken uitbracht om later tientallen, met name, vrouwelijke auteurs met open armen te ontvangen. Met andere woorden ik wist dat Esther een Power Queen was, maar pas vanavond kwam ik achter hoe groot haar kroon daadwerkelijk is?.

Danitzah Jacobs en Esther van der Ham
Danitzah Jacobs en Esther van der Ham

Nadat ze een korte indrukwekkende presentatie geeft over de boeken die ze schrijft voor Syrische kinderen in de vluchtelingenkampen (waar ze overigens persoonlijk naartoe is gegaan om oa boeken te brengen) vertelt ze haar persoonlijke verhaal.

‘Controle’ is een semi autobiografische roman gebaseerd op de persoonlijke strijd van Esther met borstkanker. Een pijnlijke en traumatische ervaring dat tegelijkertijd het begin van Droomvallei inluidde. Schrijven dat zou ze gaan doen. Na diverse kinderboeken was dit jaar het moment aangebroken om haar ervaring in een roman te verwerken waarbij haar schrijfcoach haar pushte om een eigen feest van te maken.

Bijzondere avond….dat mij het belang van het delen van elkaars verhalen met elkaar doet beseffen.

Power Queen Esther van harte gefeliciteerd met je debuutroman. Ik voel mij na vanavond nog meer vereerd om onderdeel te mogen zijn van de Droomvallei familie. Ik weet dat je nog steeds obstakels hebt te overwinnen….en hoe jij desondanks je dromen vorm blijft geven en manifesteren is voor mij en velen een inspiratie.

Keep on RISING❤️?

Ps. ‘Controle!’ is verkrijgbaar via prachtboeken.nl

#powerqueens #sisterhood

Bedankt Danitzah! En ook aan iedereen die er was, het was een bijzondere avond.

Nog wat foto’s van de avond. Hier reik ik het ‘eerste’ boek uit aan mijn schrijfcoach Yoeke Nagel.
dsc_0593
Marga Herrewijn presenteert haar boek "Van Geloven naar Weten"
Marga Herrewijn presenteert haar boek “Van Geloven naar Weten”

Trots op mijn boek, zo mooi de hardcoverversie!

Esther van der Ham - Controle!
Esther van der Ham – Controle!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven