Opsekopse wedstrijd

In het boek “De Opsekopse wereld” bekijken Siem en opa de wereld voor een dagje op z’n kops.

Vies is lekker, donker is licht en oud is jong.

Mirjam en ik hebben veel lol over deze Opsekopse wereld. Dat blijkt ook wel uit de “Opsekopse tips” die Mirjam heeft geschreven voor op de schutbladen van het boek. De bestellers kunnen het allemaal lezen als het boek op 31 oktober as uitkomt. Ook Jolanda van der Burgt, de illustratrice, heeft zich goed uit laten dagen om de illustraties zo Opsekops en vrolijk mogelijk te maken. Wat zijn we blij met het eindresultaat, het is prachtig geworden.

Bij ieder boek krijg je een prachtige A3 formaat poster + voor de vooruitbestellers Opsekopse ansichtkaarten.

Op Facebook plaatste Greet een Opsekopse foto voor Mirjam. Dat vond ik zo leuk dat ik hierbij een Opsekopse wedstrijd uitroep. De mooiste Opsekopse bijdrage krijgt een Opsekops cadeaupakket thuisgestuurd. Boek, poster, ansichtkaarten en nog veel meer leuks.

Plaats de foto in een reactie op dit bericht OF op de tijdlijn van de facebookpagina van Droomvallei Uitgeverij.
Ik ben heel benieuwd!
De bijdrage mag van alles zijn: een gedicht, een foto, een tekening! Iedereen mag meedoen, kinderen en volwassenen. Mirjam en ik zijn de jury. We wensen jullie net zo veel Opsekops plezier toe als wij de afgelopen tijd hebben gehad om het boek te schrijven, illustreren en vorm te geven.

Opsekopse wereld preview inhoud boek

En ook de boekpresentatie, op 31 oktober as 11 uur bij De Vries boeken in Haarlem, wordt Opsekops. Daar zullen we de winnaar van de wedstrijd bekend maken. Meedoen kan dus tot en met 30 oktober 2015. Nogmaals, heel veel plezier en succes!

PS 2: mocht de winnaar het boek al besteld hebben dan krijgt hij of zij het aankoopbedrag terug.

1 gedachte over “Opsekopse wedstrijd”

  1. Je weet dat het eens gaat gebeuren. Als je zwanger bent word je al gewaarschuwd: ‘pas op met wat je zegt, ooit hoor je jezelf terug. Tot op heden vond ik het nog redelijk meevallen….

    Vandaag ging ik met mijn dochter de kamer opruimen. Ze keek me aan en vroeg of ze heel even naar boven mocht lopen. Omdat ik dacht dat ze haar radiootje ging halen en ik muziek wel gezellig vond zei ik ‘ja’.

    Een minuut later kwam er een koppie de deur om. Ik zat op dat moment met mijn billen in hun speelhuisje. Oooo… mama! Hoorde ik haar verrukt uitroepen, terwijl haar staartjes heen en weer dansten.

    “Wat goed, je kunt het al helemaal zelf!” En terwijl ze zich omdraaide hoorde ik nog mooi zeggen, ‘fijn, dan hoef ik je daar niet meer mee te helpen in de toekomst’……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven