boekpresentatie 14 april 2019

Persbericht: Droomvallei Uitgeverij presenteert nieuwe romans

DROOMVALLEI UITGEVERIJ PRESENTEERT NIEUWE ROMANS VAN ESTHER VAN DER HAM OP JAARLIJKS BOEKENFEEST

Na drie succesvolle romans komt auteur Esther van der Ham met een vierde roman in de C-serie. In Censuur wordt journaliste Lisa bedreigd, na het schrijven van een kritisch stuk over een hoteleigenaar. Ze besluit onder te duiken. Zal het haar lukken om buiten zijn radar te blijven? Daarnaast schreef Esther samen met Elsbeth de Jager een roman over de indrukken die zij hebben opgedaan in de vluchtelingenkampen van Libanon. Deze roman, Vlucht naar Libanon, bevat humor, intriges, cultuur en natuurlijk liefde!

Beide boeken verschijnen dit voorjaar en worden gepresenteerd op het jaarlijkse boekenfeest van Droomvallei Uitgeverij op 14 april 2019.

Censuur
Lisa werkt als journaliste voor een plaatselijke krant. Als ze een kritisch stuk over een hoteleigenaar schrijft, wordt ze bedreigd. Ze besluit onder te duiken en haar nicht Annabel te helpen die een bed and breakfast runt. Zal het haar zo lukken om buiten de radar van de hoteleigenaar te blijven?

Censuur (ISBN: 978-94-92844-40-8) is het vierde boek uit de meeslepende C-serie van Esther van der Ham. Eerdere delen waren Controle!, Contact! en Confrontatie! Het boek verschijnt op 1 april 2019 en wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij. De verkoopprijs bedraagt € 14,95.

Censuur - Esther van der Ham
Censuur – Esther van der Ham


Vlucht naar Libanon
Rosa boekt een vlucht naar Libanon. Ze gaat hiermee haar grote droom achterna: lesgeven op een basisschool in een vluchtelingenkamp. Maar tegelijkertijd vlucht ze voor haar ex-vriend. Haar zus Sylvie heeft alles perfect voor elkaar. De wereldproblemen zullen haar een zorg zijn, totdat ze door haar zus met de neus op de feiten wordt gedrukt. De indrukken en ervaringen die auteurs Esther van der Ham en Elsbeth de Jager hebben opgedaan in de vluchtelingenkampen van Libanon, hebben zij verwerkt in een roman vol humor, intriges en natuurlijk liefde. Elsbeth heeft vele boeken op haar naam staan en maakte eerder met Esther de succesvolle Jamil & Jamila serie over het leven in een vluchtelingenkamp.

Het boek Vlucht naar Libanon (ISBN: 978-94-92844-47-7) is onlangs verschenen en wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij. De verkoopprijs bedraagt € 17,95.

Vlucht naar Libanon Esther van der Ham en Elsbeth de Jager
Vlucht naar Libanon Esther van der Ham en Elsbeth de Jager


Jaarlijkse boekenfeest
Op 14 april aanstaande organiseert Droomvallei Uitgeverij het jaarlijkse boekenfeest, waarbij onder andere de nieuwe boeken van Esther van der Ham worden gepresenteerd. Het feest vindt plaats in Breda, Haagse Beemden, van 14.30 tot 16.30 uur. Pers is van harte welkom. Naast Esther zijn er nog meer Droomvallei auteurs aanwezig om te signeren.

boekpresentatie 14 april 2019
boekpresentatie 14 april 2019


Over Esther van der Ham
Esther van der Ham is uitgever, auteur en illustrator. Haar kinderboeken en romans spreken velen aan. Haar eerste kinderboek kwam uit in 2011. Inmiddels heeft ze meer dan 20 boeken geschreven en geïllustreerd. In 2011 richtte de Bredase auteur Droomvallei Uitgeverij op, een uitgeverij voor fijne boeken voor jong en oud. De boeken zijn verkrijgbaar via www.droomvalleiuitgeverij.nl, alle (online) boekwinkels en Bol.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven