Persbericht: Het geheime ingrediënt, voor avontuurlijke kinderen

PERSBERICHT: DROOMVALLEI UITGEVERIJ PRESENTEERT EEN VROLIJK EN LEERZAAM BOEK VOOR AVONTUURLIJKE KINDEREN

De zus van Floortje is ziek! De dokter zoekt in zijn dikke rode boek naar het geheime ingredi√´nt dat nodig is om haar beter te maken. Floortje gaat het halen en komt onderweg heel wat spannende situaties tegen, zoals een draak die haar wil opeten. En wat is het ver‚Ķ en wat zijn de bergen hoog… Het nieuwe kinderboek ‚ÄòHet geheime ingredi√´nt‚Äô, geschreven door Esther van der Ham en Diana Willemsen, neemt kinderen mee op een leerzaam avontuur.

In het boek ‘Het geheime ingrediënt’ krijgt hoofdpersoon Floortje hulp van Roeland de Ridder en Ulwina de wijze uil. Aan Ulwina heeft niet alleen Floortje iets, maar dankzij haar leuke oefeningen zullen ook de kinderen die het boek lezen haar in het hart sluiten. ‘Het geheime ingrediënt’ staat vol stralende en vrolijke tekeningen en heeft hoofdpersonen om verliefd op te worden. Een boek voor avontuurlijke jongens en meisjes, met oefeningen van uil Ulwina.

http://www.bol.com/nl/p/het-geheime-ingredient/9200000045341918/

Het geheime ingrediënt
Het geheime ingrediënt

Eigen ervaringen
Het boek bestaat uit een avontuurlijk verhaal met na elk hoofdstuk een beschouwing. Bijvoorbeeld: de hoofdpersoon Floortje is verdrietig en moet getroost worden. Herkennen de kinderen dit? Waar kunnen zij troost vinden? Floortje gaat over Roelands grenzen heen. Gaat er wel eens iemand over jouw grenzen heen? Wat doet dat met je? Hoe ga je daarmee om? De beschouwende teksten zijn opgetekend uit de mond van de wijze uil Ulwina, met hartjesogen en in elke situatie andere strikjes in haar veren.

Benieuwd naar alle avonturen die Floortje beleeft? ‘Het geheime ingrediënt’ is vanaf 6 juni 2015 verkrijgbaar via Prachtboeken.nl, Droomvalleiuitgeverij.nl en alle (online) boekwinkels. Het boek (ISBN: 978-94-91886-19-5) wordt uitgegeven in een kleurrijke hardcover versie, bevat 60 pagina’s en kost € 14,50. Het boek is geschreven voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Het geheime ingrediënt
Een bladzijde uit het boek “Het geheime ingredi√´nt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven