Win een boek naar keuze van Droomvallei Uitgeverij

Droomvallei Uitgeverij geeft veel bijzondere en mooie boeken uit. In 2016 zijn er veel prachtige titels bijgekomen en ook voor 2017 staat er veel spannends te gebeuren.

Zo reizen we met Nienke Pool naar China en laat Saskia Angenent ons kennis maken met meneer Humble. En wat dacht je van het kinderyogaboek van Sandra Israël? Ook Elsbeth de Jager is weer druk aan het schrijven en van Trenke Riksten-Unsworth komen er ook een aantal boeken uit.

Ik verheug me op het nieuwe jaar en ben trots op wat bereikt is in het oude jaar. Daarom geef ik een boek naar keuze weg van Droomvallei Uitgeverij. Geef in een reactie hieronder aan welk boek je thuis zou willen ontvangen en wie weet stuur ik het aan je op! Er kan gekozen worden uit alle boeken op de website.

Meedoen kan tm 27 december 2016 12 uur, dan krijg je het boek nog voor oud en nieuw thuis, als het boek tenminste al is verschenen. Anders zet ik je op de lijst zodat je het boek meteen krijgt als het is verschenen.

Fijne feestdagen!

Yin en Yang Nienke Pool Ingrid van der Knaap
Yin en Yang Nienke Pool Ingrid van der Knaap

 

Fluts en het groene spook
Controle! Esther van der Ham
Controle! Esther van der Ham
Het kasteel met de duizend kamers deel 2 Esther van der Ham
Het kasteel met de duizend kamers deel 2 Esther van der Ham

Feesten met Wiebel en Kriebel – Els Roeterdink

70 gedachten over “Win een boek naar keuze van Droomvallei Uitgeverij”

 1. Ik zal graag Controle willen ontvangen .

  Verder wens ik je hele fijne kerstdagen en alle geluk en gezondheid voor 2017

  Liefs Mandy

 2. David en de roze strikjes. Mooi voor in de schoolbieb. Er mag best wat meer aandacht aan dit onderwerp besteed worden, er is veel onwetendheid.
  Fijne kerstdagen!

 3. Ik zou graag het boek willen ontvangen van Barbara Mooiman “kop uit het zand”, omdat ik het hele schrijfproces heb gevolgd

 4. Graag zou ik het boek willen ontvangen van Barbara Mooiman “Kop uit het zand”. Ik heb haar schrijfproces gevolgd.
  Fijne feestdagen

 5. Wat een leuke actie van jullie. Ik zou heel graag controle willen lezen. Fijne Kerst en veel leesplezier voor het nieuwe jaar.

 6. Ik zou heel graag kans maken op Yin en Yang. Dit lijkt mij een heerlijk duo waar we meerdere avonturen van mogen verwachten. De schrijfstijl van Nienke Pool staat mij erg aan. En natuurlijk maak ik een mooie recensie en deel ik deze met velen..
  op naar een mooi 2017 vol nieuwe boeken
  liefs Moon

 7. Dini van Heumen

  Inmiddels doordat het boek vaak voorbij kwam op Facebook erg nieuwsgierig naar Controle geworden, Doe graag mee.

 8. Patricia Mooring

  Mooie actie!
  Zou graag het boek van Alex Moorlag- met een been in het leven willen winnen….lijkt me heel indrukwekkend!

  Fijne dagen en een goed 2017! ?

 9. Silke en Fébe Evrard

  Graag Controle voor onze mama. Zo kunnen wij ook een boek onder de kerstboom leggen. Prettige feestdagen voor iedereen van Silke en Fébe!!

 10. Ik zou zeer graag Controle lezen. Kende het boek en de schrijfster niet maar zit bizar genoeg in vergelijkbare situatie en herken nu al veel van haar gedrag als ik de synopsis lees! Misschien biedt het me troost, ontspanning, inspiratie of een ander licht op een situatie waarin je soms gekke bokkensprongen maakt om te OVERleven in de hoop weer te kunnen gaan LEVEN. Ben zeer benieuwd!

 11. Ik zou met mijn dochters graag willen feesten met Wiebel en Kriebel!

  Fijne feestdagen en op naar een nieuw jaar vol met prachtige boeken!

  Groeten Marion

 12. O, ik ben gek op kaartjes! Als remedial teacher zet ik deze vaak in bij kinderen, maar ik gebruik ze ook voor vrienden en voor mezelf. Ik zou heel graag kans maken op de ADHD coachingskaarten, temeer daar ze ook voor mensen met HSP geschikt zijn!

 13. Sonja Hubregtse

  Fluts en het groene spook; volgens mij gaan de kids deze super vinden ! Leuk voor de komende donkere, koude dagen..

 14. Caroline Kuiper

  Er zijn al wel heel veel mensen die een gokje hebben gewaagd, maar ik probeer het toch. Moon Kager was enorm blij met Controle van Esther van der Ham, dus deze zou ik ook nog eens heel graag willen lezen 😉

 15. Normaal heb ik nooit moeite met kiezen, maar Droomvallei heeft zoveel mooie, leuke, interessante boeken, dat ik nu niet kan kiezen. Daarom wens ik je gewoon een heel fijn uiteinde, een goed begin en veel succes met je eigen boek.
  En ik kijk natuurlijk uit naar de lancering van Meneer Humble.

 16. Evelien Walravens

  Ik zou dan graag Yin en Yang van Nienke Pool en Ingrid van der Knaap willen winnen. Heb dit najaar kennis gemaakt met Falco van Nienkes hand en die heeft behoorlijk indruk op me gemaakt. Ik ben dus heel benieuwd naar dit boekje van haar hand. Fijne dagen allemaal en een geweldig 2017!

 17. Ik zou graag het boek roosje en kris en het sprookjeskookboek willen voor mijn kleinzoontje van bijna 4 ik hoop dat hij zich door deze verhaaltjes sterker gaat voelen en leert dat hij mag zijn wie hij is.

 18. Fany Van Hemelen

  Ik wil heel graag Power Queens,Culinaire wereld delen winnen…ik kende het boek nog niet maar positiviteit,kracht en lekkere soulfood…ik ben heel benieuwd:-)
  En met of zonder boek…een wondermooi 2017 voor jullie!

 19. Marianne Schon

  Ik verlies niet graag de controle dus de titel van het biek van Esther van der Ham vind ik al interessant genoeg om er nieuwsgierig naar te zijn! Ik zag hem toevallig vandaag ook al in een boekengroep langskomen??

 20. Iedereen fijne feestdagen toegewenst. En als het kan zou ik wel een exemplaar van opsekopse wereld willen ontvangen. Mvg marc van Berk

 21. Ik kan niet kiezen tussen Jamil & Jamila en Het Geheime Ingrediënt. Alletwee boeken die ik graag kado zou willen doen aan iemand die sinds kort voorleest aan kinderen die wat extra (voor-)leeservaring kunnen gebruiken. Een kinderwereld wordt zoveel mooier van verhalen!
  Mocht ik winnen dan laat ik me graag verrassen.

 22. Sylvia van der Spek

  Als liefhebber van inkttekeningen en kinder- en jeugdliteratuur spreekt Yin en Yang mij ontzettend aan. Ik werk als RT’er op een basisschool en zou dit boek kunnen gebruiken bij mijn boekenkring.
  Ik loot dus graag mee. Groeten Sylvia

 23. De neefjes en de nichtjes die dankzij mezelf echte lezertjes en boekenliefhebbers aan het worden gaan hier dolblij mee zijn…

 24. Roos en Kris, het Sprookjeskookboek,
  Heerlijk fantasierijk en onder tussen bezig zijn met soms lastige onderwerpen voor de kids, deze wil ik graag winnen!

 25. Omdat ik oude culturen wil doorgeven aan mijn neefjes en nichtjes graag:

  Yin en Yang van Nienke Pool Ingrid van der Knaap

 26. Jolanda Dijkstra - Klinkenberg

  Wat een geweldige actie. Mijn keuze gaat uit naar Controle. Voor iedereen een goede jaarwisseling en alle goeds voor 2017!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven