winactie droomvallei uitgeverij

Win een boekenpakket van Droomvallei Uitgeverij voor jouw school!

Gelukkig nieuwjaar!

Droomvallei Uitgeverij geeft fijne boeken uit, ook over ingewikkelde onderwerpen. De thema’s die aan de orde komen in de boeken zijn ook heel geschikt om voor te lezen in de klas en daarna verder uit te werken.
Om het nieuwe jaar goed te beginnen, geeft Droomvallei Uitgeverij een boekenpakket weg. Een boekenpakket voor jouw school naar keuze! Iedereen mag meedoen voor iedereen mee mag doen voor de school van zijn/haar dochter, zoon, kleinkind, neefje, nichtje enz.

Het bevat de volgende boeken:

1: Clara.

Ga mee naar 1912 en maak kennis met Clara, een meisje dat ontdekkingsreiziger wil worden. Het boek is geschreven door Pieter Feller en Tiny Fisscher, de illustraties zijn gemaakt door Natascha Blum-Stenvert. In het voorjaar van 2019 verschijnt het vervolg op dit boek, Clara het krantenmeisje.

Clara - Pieter Feller en Tiny Fisscher
Clara – Pieter Feller en Tiny Fisscher

 

2: Breinsteins missie.

Hoe zou jij reageren als je moeder je vertelt dat je bij je opa gaat logeren, terwijl jij dacht dat die dood was? Precies ja. Nick en zijn neef Jayden gaan naar het geheime complex waar opa Bruce werkt aan een geheim project. Totdat opa wordt uitgeschakeld en de jongens de wereld moeten redden. Het boek Breinsteins missie is geschreven door Ineke Fritz.

Breinsteins missie - Ineke Fritz
Breinsteins missie – Ineke Fritz

3: Jamil & Jamila deel 1.

Elsbeth de Jager en Esther van der Ham maakten dit boek om de kinderen in vluchtelingenkampen te helpen met het verwerken van hun opgelopen trauma’s. Van elk verkocht boek stelt de uitgever 1 boek gratis beschikbaar voor de kinderen in de kampen. Jamil & Jamila geeft de Nederlandse kinderen een inkijkje in het leven van leeftijdgenootjes die onder heel andere omstandigheden wonen.

Jamil en Jamila
Jamil en Jamila

4: het huis met griep.

Het huis met griep is een sprookje over duurzame energie geschreven en geïllustreerd door Esther van der Ham. Zij schreef dit boek op verzoek van een hogeschool om jonge kinderen bekend te maken met zonnepanelen en het doen van onderzoek.

Het huis met griep - Esther van der Ham
Het huis met griep – Esther van der Ham

5: de dolfijn met sproeten.

Pesten is niet fijn, ondervindt Daan de dolfijn. Dit onderwatersprookje De dolfijn met sproeten is voorzien van prachtige full-color illustraties.

De dolfijn met sproeten - Esther van der Ham
De dolfijn met sproeten – Esther van der Ham

 

6: BONUS:

Kies zelf een extra kinderboek van de website. Tante Truus trouwt, bijvoorbeeld, een boek op rijm over een tante die trouwt met een vrouw, of zingen is gaaf, Yin en Yang, help mijn krullen, Maryam … geef jouw keuze aan bij het facebookbericht of als reactie op deze post. Of geef het door via Messenger.

De winnaar wordt op 31 januari bekend gemaakt door het plaatsen van een bericht op deze website.

Meedoen kan door een reactie te plaatsen onder dit bericht of bij de facebookpost. Geef duidelijk aan voor welke school je meedoet. Hoe vaker die school wordt getagd, hoe meer kans je maakt uiteraard.

Veel plezier!

winactie droomvallei uitgeverij
winactie droomvallei uitgeverij

34 gedachten over “Win een boekenpakket van Droomvallei Uitgeverij voor jouw school!”

 1. Wat leuk, ik ben biebouder en doe graag mee. Bonusboek zou zijn feesten met Wiebel en Kriebel. De kinderen kennen dit omdat Els wel eens op school is geweest. Lijkt me een leuke aanvulling voor de bieb.

 2. Wat geweldig …. graag loot ik mee voor
  “De dolfijn met sproeten”
  Van Esther Van Der Ham
  Dit voor de kinderopvang waar ik vrijwilligster ben…. denk dat ze het bijzonder leuk zouden vinden om dat prachtig verhaal te horen en te bekijken ! Want …. PESTEN hoort er niet te zijn dus …., je kan het beter van jong af aan al goed in je oortjes knopen ! Veel succes iedereen aksook voor mij en de kindjes van de opvang zullen zeer dankbaar zijn !

  1. Marieke Flikweert

   Dolfijn met sproeten zit al in het boekenpakket. Je mag nog een ander boek kiezen die niet in het pakket zit 🙂 Voor welke kinderopvang doe je mee? Naam+woonplaats

 3. Majonne Twigt

  Ik doe graag mee voor de Mozaïek Montessori Kind Centrum te Dordrecht.
  Een school rijk aan vele culturen in een financieel minder rijke omgeving. Zij zullen blij zijn met zo’n mooi boekenpakket. In de bovenbouw leren ze eens per 3 jaar over de Aziatische culturen, dit is het kosmisch thema voor de komende weken. “Yin en yang” van Nienke Pool sluit hier peperfect op aan.

 4. Wat leuk ik doe graag mee voor de SBO Hummelingschool in Hilversum en als extra boek
  Zingen is gaaf. Zo leuk om te zingen en voor te lezen met mijn heerlijke groep 3.

 5. Wat een mooie actie. Ik zou graag meedoen voor CBS Wakersduin uit Noordwijk. Als extra boek zou ik een cavia en twee moeders kiezen. Dit boek sluit goed aan bij de discussie die nu gaande is. Dit boek kan er toe bijdragen dat onze kinderen later elke soort gezin als normaal accepteren!

 6. Carla van der Linden

  Boeken heb je nooit genoeg en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom doe ook ik graag mee voor de (TSO) kinderen van kbs Sint Jan in Dongen. Als extra boek kies ik voor : Opsekopse wereld van Mirjam Hildebrand

 7. Ik zou het boekenpakket willen laten winnen voor basisschool ´De Fontein` . Een mooi kado voor als ze gaan verhuizing naar het nieuwe pand, zodat de reguliere stroom en de eerste opvang allebei kunnen genieten van jullie prachtige inspirerende boeken. Cavia en twee moeders lijkt me een mooi bonusboek.

 8. Andrea van Eijk

  Super actie. Op de school van onze kinderen hebben ze niet alleen een school bieb maar ook een eigen leesplaneet. Dus zo’n pakket is altijd welkom. Als extra lijkt me tante Truus trouwt wel leuk. Groetjes Andrea
  Basisschool st Andreas. Budel-Dorplein, noord Brabant

 9. Ik doe graag mee voor basisschool de Wegwijzer in Grave. Als extra boek zouden ze denk ik heel blij worden van ‘ ik ben ik en jij ben jij’ als navolging van het sociaal emotionele thema op deze bijna Jenaplanschool.

 10. Sarah Molenkamp

  O wat leuk voor de Prins Claus school te Nijmegen, de school van mijn twee zoontjes. Als bonus boek graag Roos en Kris – sprookjeskookboek.

 11. Irene Mensink

  Ik zou graag meedoen voor de school van mijn dochter. Adwaita in Deventer. Als extra bonus boek Rick is er niet meer.

 12. Marianne de Winter

  Heel graag! Werk sinds dit schooljaar op de Ds vd Boschschool in Den Haag Moerwijk. Zou echt een verrassing voor mijn klas zijn om iets te winnen, ze zijn niet veel gewend. Als bonus lijkt me Maryam het bedoeïenenmeisje me erg leuk!

 13. Ik doe graag mee voor de bredeschool Prins Maurits in Nijmegen! Wat zou dit super gaaf zijn.
  Maar eigenlijk voor elke school.. Toch hoop ik dat wij een kansje maken.

 14. Noortje Verzijl

  Wat een gave actie! Heel goed om kinderen meer te stimuleren om te lezen en ik weet zeker dat de kindjes van KindCentrum Buitenrijck uit Rijswijk Z-H dit gaan doen met dit pakket! Als bonusboek ga ik voor De Gorgels van Jochem Myjer!

 15. Sinds kort wonen wij tijdelijkmin de USA maar we zouden de basisichool in Dommelen heel graag nog een geweldig cadeau willen aanbieden namens ons. Super veel hulp gehad vlak voor ons vertrek, en straks gaan de kids bij terugkomst ook weer fijn terug naar de Martinus school in Dommelen!

 16. Heel leuk voor de Hoven! Wij willen graag ik ben ik, jij bent jij willen we er graag bij en past helemaal in stijl van het onderwijs.

 17. Ik doe heel graag mee voor de klas van mijn dochter. Als extra boek kies ik dan een cavia en 2 moeders. Erg mooie boeken met een goed verhaal

 18. Ik loot graag mee voor mijn zoon 12, en zijn basisschool. We kiezen voor de boeken Clara en Breinstens missie, lijkt ons héél spannend. Toch vinden we het moeilijk om te kiezen en willen we stiekem mee loten voor een ander boek.

 19. Bianca de Bree

  Het huis met griep over duurzame energie lijkt me een heel passend boek voor alle scholen, het gaat immers om de toekomst van alle aankomende volwassenen.

  Maar omdat mijn kinderen die gelukkig al “duurzaam” proberen te denken (aldus de trotse mama) , op Burgst Groene Hil Breda hun onderwijs volgen, zouden we het supertof vinden als hun school het boekenpakket wint.

  Met een niet al te warme groet,
  Bianca

 20. Bianca de Bree

  Het huis met griep over duurzame energie lijkt me een heel passend boek voor alle scholen, het gaat immers om de toekomst van alle aankomende volwassenen.

  Maar omdat mijn kinderen die gelukkig al “duurzaam” proberen te denken (aldus de trotse mama) , op Burgst Groene Hil Breda hun onderwijs volgen, zouden we het supertof vinden als hun school het boekenpakket wint.

  Met een niet al te warme groet,
  Bianca

 21. Marjon Dubois

  Wat super leuk. Ik sta om de week in de bieb bij mijn zoon op school en daar kunnen zeker nog wat leuke boeken bij. Dus ik geef de Burgst de groene hil op in dit boekenpakket te winnen!

  Gr Marjon Dubois

 22. Natascha Frensch

  Ik doe heel graag mee voor de schoolbieb van onze kinderen die gaan naar vrije school Widar in Delft.
  Als bonusboek lijkt ‘Roos en Kris – het sprookjeskookboek’ mij leuk als aanvulling op de vijf andere prachtige boeken met bijzondere thema’s.

  Groetjes,
  Natascha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven