Lentekriebels bij Droomvallei uitgeverij

Winactie: Droomvallei Uitgeverij heeft de lentekriebels!

Droomvallei geeft een roman naar keuze weg onder haar volgers!

We hebben drie toppers uit onze collectie geselecteerd en jij mag kiezen welke roman jij graag zou willen ontvangen.

Lentekriebels bij Droomvallei uitgeverij
Lentekriebels bij Droomvallei uitgeverij

Wil jij alles weten over Marjolein die de behoefte heeft overal controle over te houden, ook over haar liefdesleven?
Fay die denkt dat de liefde niet meer voor haar is weggelegd, als ze de gevreesde diagnose waarvoor ze vreest te horen krijgt?
Of Tanja die probeert achter haar man te blijven staan ondanks alles en in conflict komt met zichzelf?

Klik gerust op de linken om te lezen welk boek het beste bij jou past.
Het zijn drie romans met totaal verschillende inhoud, vanuit een andere benadering, maar alle drie mooi zoals ze zijn.
Welke roman zou jij het liefste willen ontvangen en ook vooral waarom?
Droomvallei en de auteurs willen graag weten waarom jij hun boek wilt lezen.

Winactie Droomvallei heeft de lentekriebels!

Lentekriebels heeft iedereen graag.
Zodra de temperatuur buiten omhoog gaat krijgt iedereen de behoefte de tuin in te gaan, de eerste zonnestralen op te pakken en ook verliefd worden en het thema liefde hoort daar totaal bij.
Niets leuker dus om dan een roman weg te geven aan …. misschien wel jou?

Meedoen is heel eenvoudig!
1.      Je laat hieronder weten welke roman je graag wilt winnen en waarom? (vergeet niet je mailadres in te vullen, anders kunnen we je niet bereiken als je hebt gewonnen)
2.      Volg je Droomvallei uitgeverij nog niet op Facebook, begin daar dan vandaag mee en deel en/of like deze winactie op Facebook.
3.      De winnaar wordt getrokken als Droomvallei het aantal van 1.500 volgers heeft bereikt en dit wordt via Facebook gedeeld.
4.      Er wordt per mail contact gezocht met de winnaar om de adresgegevens op te vragen.

Krijg jij ook de lentekriebels?
En wil je graag lekker genieten van een mooie roman zodra je straks buiten kan zitten in het eerste voorjaarszonnetje?
Doe mee! Veel succes met winnen!

 

65 gedachten over “Winactie: Droomvallei Uitgeverij heeft de lentekriebels!”

 1. Controle heb ik al een paar keer voorbij zien komen op social media. Hierdoor was ik al erg nieuwsgierig naar dit boek en die dan ook graag mee voor dit boek.

 2. Ik twijfel tussen Controle en Storm in een glas wijn. Beide lijken over controle en conflicten te gaan, dit speelt beide een grote rol in mijn leven op dit moment. Ik kies dan toch voor Controle!
  Achter de geraniums heb ik net gelezen, die is erg leuk!

 3. Jamie Lee Zonneveld

  Ik zou dan graag Controle willen winnen. Al zoveel over gehoord en staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Hij lijkt mij echt super leuk?.

 4. Controle. Ik heb die am veel zien passeren op facebook. Ik heb de inhoud gelezen en de recentie. Het spreekt me volledig aan

 5. Ik zou heel graag achter de geraniums willen lezen. Allen al de cover intrigeert me zo. Het beeld past totaal niet bij de tekst! Of ik heb een nader beeld van achter de geraniums 🙂

 6. Astrid Langeveld

  Ze lijken mij alle 3 leuk. Ik zet ze in ieder geval op mijn nog te lezen lijst. Ik ga dan toch voor achter de geraniums aangezien ik zelf ook ziek ben. Ik heb dag en nacht pijn. Ik heb fybromyalgie, reuma en pds.

 7. Ik loot graag mee voor “storm in een glas wijn”. Normaal genieten we rustig van een glas wijn maar ben er nieuwsgierig hoe storm in een glas wijn is.

 8. Wat een heerlijk lente-vooruitzicht met deze actie! Ik doe graag mee voor “Storm in een glas wijn”. Ik zie te vaak storm in een glas water maar wil wel eens lezen wat dat doet met alcohol erbij 😉 …… maar ben vooral benieuwd na het lezen van de recensie via jullie FB (geliked en gedeeld).

 9. Wat leuk, ik waag graag een kansje voor ‘Achter de geraniums’! Ik kom in mijn werk regelmatig in contact met mensen met reuma en heb het idee dat deze ziekte veel impact op iemands leven kan hebben. Erg benieuwd dus naar deze ervaringsdeskundige schrijfster en naar haar (deels fictieve) roman!

 10. Hoi wat een leuke winactie… Voor mij alle drie onbekende boeken… Dus ik die graag mee. Ik ga voor storm in een glas wijn… De cover vind ik erg mooi en op verschillende boekenpaginas al gelezen dat het een fantastisch boek is!

 11. Doe heel graag mee voor: Storm in een glas water. Lijkt mij een mooie boek en ben benieuwd of ze hun relatie kunnen redden.

  Liked al geruime tijd geleden & shared

 12. Ik zou graag het boek “Storm in een glas wijn” willen winnen omdat mijn dit een boek lijkt wat je in één adem uit wilt lezen!

 13. Wat maak je mij dat moeilijk..als lezer wil ik alle drie de boeken wel lezen. Maar Controle! wordt het boek dat ik gekozen heb en dan om de zin die er onder staat Je hebt altijd een keuze. Ook als je geen keuze hebt. Ik heb gelezen de tot standkoming van dit boek. Daar staat iets in waar iemand die ik ken dit ook wil gaan doen. En zoals gezegd wordt Controle is een roman met diepgang. Daarom wil ik graag het boek van Esther van der Ham lezen!

 14. Achter de Geraniums klinkt hartstikke goed. Mijn beste vriendin heeft reuma, dus denk dat zij hem ook wel wil lezen, als ik geluk heb en het boek uit heb!!

 15. Het boek Achter de geraniums spreekt mij erg aan, daar ik zelf met chronische rugklachten kamp. Vooral als ik dit lees: “Auteur Anne West heeft zelf reuma en zij verwerkt in dit boek op vaak humoristische wijze haar ervaringen en gedachtes over leven met een chronische ziekte. Een enkele scene is autobiografisch, maar zij laat vooral haar hoofdpersoon haar eigen soms gekke en soms sombere gedachtes en ideeën onderzoeken in de hoop dat andere midden in het leven staande vrouwen met een chronische ziekte zich hierin herkennen.” word ik toch wel erg nieuwsgierig naar dit boek.

 16. Ik zou heel graag Achter de geraniums willen winnen! Het lijkt mij een boek wat mij kan inspireren en hoe je door kunt gaan als het even iets minder gaat. Als ik het boek uit heb wil ik het ook graag aan iemand doorgeven, waarvan ik denk dat deze persoon zelf ook geïnteresseerd zal zijn in het verhaal

 17. Mijn voorkeur gaat uit naar Controle. Is voor mijn vrouw. Zou haar hier een groot plezier mee doen. Lijkt me een mooi boek. Al veel positieve commentaren zien passeren.

 18. Ik zou graag storm in een glas wijn willen winnen. Momenteel ben ik het boek controle aan het lezen dus die valt al af. Het plot van storm intrigeert me. Mooi hoe het worstelen in relaties wordt beschreven

 19. Ik zou graag Controle willen, omdat ik nieuwsgierig ben naar het boek van Esther nadat ik er zoveel over gelezen heb.

 20. michael noo

  Doe heel graag mee voor het boek controle!! Mijn vriendin wil deze heel graag lezen lijkt me leuk om haar hiermee te verrassen

 21. Xaviera Jamie Jansen

  “Storm in een glas wijn” ?? lijkt me een “dol-fijn” ? boek om te gaan lezen! Proficiat met zoveel likes!

 22. Ik wil graag deelnemen voor het boek ‘Achter de geraniums’. Als ik de korte inhoud lees dan denk ik, dat kon ik wel zijn want reuma, vertel mij wat … Evenzeer heeft de aandoening mij geleerd om los te laten en te kiezen voor een groot buitenlands avontuur. Ik ben dus heel benieuwd naar dit boek !

 23. Controle! Het wordt onderschat hoe veranderende omstandigheden voor iedereen soms dichtbij zijn, waardoor de controle over het leven opeens uit handen gerukt wordt. De titel intrigeert me en het boek wil ik graag winnen.

 24. Carolina Kroon

  Het liefst ‘Controle’, aangezien jij dat zelf hebt geschreven. Dat lijkt me heel leuk om jouw boek te lezen. Als dat niet kan, preekt ‘Achter de geraniums’ mij ook aan.

 25. kristel De prins

  Ik geen van de drie maar Storm in een glas water spreekt mij het meeste aan. Misschien omdat ik zelf nogal onstuimig ben….

 26. Jeannette Verolme

  Ik doe graag mee voor Controle. In de eerste plaats spreekt dit boek me aan omdat ik zelf graag de touwtjes in hadden heb. In de tweede plaats omdat ik straks zelf ook alleen ben (scheiding) en daardoor spreekt het boek me aan.

 27. Ik ben heel benieuwd naar ‘Achter de Geraniums’ 🙂 Benieuwd of ik me kan vinden in haar benadering en of ik nieuwe inzichten kan verwerven aangezien we in hetzelfde schuitje zitten 😉

  Liefs,

  Elsa.

 28. Marina van Antwerpen

  Doe graag mee voor Achter de geraniums.
  Ik heb zelf poliartrose en dagelijks veel pijn.
  Wil niet achter de geraniums en doe dat ook niet, afleiding is altijd goed
  Zeer benieuwd naar het boek

 29. Inge Brunnekreef

  Ik ben heel benieuwd naar Achter de geraniums. Een mooie cover en titel. Zelf 2 jaar terug in een spannende periode van angst en ziekte gezeten. Dit hakt erin. Ben heel erg benieuwd naar dit verhaal

 30. Marjan Fortuin

  Achter de geraniums lijkt mij wel wat. Gewoon uit nieuwsgierigheid. De inhoud van het boek kan soms heel iets anders zijn dan de titel doet vermoeden.

 31. Yvonne Oomen

  Ik doe graag mee voor Storm in een glas wijn. Super mooie cover en het verhaal trekt me aan.
  Alvast gefeliciteerd met halen van zoveel volgers. Dat zal zeker geen probleem worden en daarna zullen er nog vele volgen.

 32. Wat een leuke actie!
  Doe graag mee voor: Storm in een glas wijn, omdat dit boek mij zeer aanspreekt en ik benieuwd ben of het Tanja en Ronald lukt om de hobbels in hun relatie te doorstaan en er samen sterker uit te komen.

  Liked & shared.

 33. Ben erg benieuwd naar Achter de geraniums! Bemoedigend om te lezen hoe je een chronische ziekte met humor te lijf gaat. Leuke actie, ga deze uitgeverij graag volgen!

 34. Ik maak graag kans op ” Achter de geraniums ” . ? Kom net pas op deze site terecht en weet nu al dat ik dagelijks een kijkje ga nemen….. en die 1500 gaat lukken en dan op naar de 1750. Succes en alvast gefeliciteerd ??

 35. Leuk ook dat je kan kiezen!! Storm in een glas wijn heb ik gelezen, dus doe graag mee voor Controle. Zeker als ik de recensie lees dat het een roman met diepgang is!

 36. Marja Legius

  Achter de geraniums lijkt me zowel voor mezelf als voor mijn beide dochters die in de gezondheidszorg werken een informatief, humorvol en eigenzinnig boek

 37. Marina van Antwerpen

  Ze lijken alle drie wel goed,maar achter de geraniums spreekt mij het meeste aan
  Zelf chronisch ziek geworden en moeten stoppen met werken,maar je moet verder..

 38. Eline van der Weide

  Ben net nieuw hier en maak graag kans! Laat mij graag verrassen want vindt ze alle drie de moeite waard om te lezen. Mocht ik winnen is het een soort van blinddate met een boek. Zodra ik uit school ben ga ik je blog door struinen en kom ik vast meer boeken tegen die ik zou willen lezen. Ga nu snel naar de volgende les, had nu een tussenuur. Love reading ???

 39. Wat een leuke actie weer! Ik ben ondertussen erg nieuwsgierig naar Controle. Het lijkt me heerlijk om dit boek in de schommelstoel in mijn tuin te lezen na een drukke werkweek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven