Annemarie Jongbloed – één minuut voor twaalf

In de winkel: Eén minuut voor twaalf. Hierbij een interview met auteur Annemarie Jongbloed.

Schrijven vind ik zo leuk! Maar Jesse, de hoofdpersoon van dit boek, houdt meer van rekenen. Hij lijkt een klein beetje op mijn zoon. Ik heb met veel plezier over hem geschreven. Een verhaal over Jesse die met zijn vaders en zusje is verhuisd. Aan zijn nieuwe woonplek kan hij maar niet wennen. Waar is eigenlijk thuis? Dat is misschien wel het belangrijkste thema van dit boek. Maar het is vooral een verhaal vol avonturen!

Strooisels
In dit boek staan ‘strooisels:’ kleine tekeningen. Die zijn gemaakt door mijn dochter Jasmijn. Zij is vijftien jaar en een waar tekentalent! Ik ben enorm trots op haar!

Lezen is stom
Ooit was ik juf. Ik ontmoette Leroy. Hij vond lezen stom. Hij vond de boekjes op school saai. En hij was niet van plan om ooit nog een letter te lezen. Hij had een hobby: het leger. Dat vond hij geweldig interessant. Toen ben ik verhalen over het leger gaan schrijven. Speciaal voor Leroy. En … hij vond ze leuk! Zo leerde hij lezen.

Mijn boeken Door Leroy ben ik meer verhalen gaan schrijven: – Kleurrijke en grappige verhalen om samen te lezen in De Schakelreeks – Het boek Brullende leeuwen over voetbal en pesten. – Het avonturenverhaal Juf Beul over de Gouden Eeuw. En nu ligt Eén minuut voor twaalf in de winkels … Ik hoop natuurlijk dat veel kinderen dit verhaal gaan lezen! En ik ben benieuwd hoe je het vindt! Dus is het boek uit en wil je er iets over kwijt, dit is mijn e-mailadres: Annemarie@schrijvergevonden.nl

Leuke boeken Voor ieder kind bestaat een passend boek. Daar ben ik van overtuigd. Kijk maar eens op mijn website www.schrijvergevonden.nl Misschien spreekt een van de boeken je aan. Of vraag advies in de boekenwinkel of in de bibliotheek. Echt, er zijn heel veel leuke boeken! Veel leesplezier! Annemarie Jongbloed

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven