(Boeken)bloggers gezocht!

Begin het jaar 2017 plaatste Esther een blog met haar top 5 van boekenbloggers waar Droomvallei Uitgeverij veel mee samenwerkt. Boekenbloggers lezen een boek en schrijven er vervolgens een recensie over en plaatsen deze recensie op hun blog. Voor de auteur is het fijn om een recensie te lezen over hun boek. In de eerste plaats is het weer een stukje publiciteit en in de tweede plaats is het fijn om complimenten te krijgen over je boek, of is het wellicht een leerzame les voor als de mening van de blogger eens niet zo positief uitvalt.

Zoek je recensies van een boek?

Een recensie is niet alleen fijn voor de auteur, maar ook voor jou, als potentiële koper, is het fijn om eerst recensies te lezen. Hoewel smaken verschillen, is het toch wel fijn om meningen te lezen over een boek om te zien of het boek echt wat voor je is of niet. Met deze vijf boekenblogs werkt Droomvallei Uitgeverij veel samen. Ben je op zoek naar een recensie over een boek van Droomvallei Uitgeverij, kijk dan eens op deze sites, de kans is groot dat je wel een recensie vindt.

Mustreads or not: een gezellige boekenblog van Caroline en Moon. Beiden hebben ze een enorme passie voor boeken en dat steken ze niet onder stoelen of banken.

De Leestafel: op deze site is veel informatie te vinden over boeken, schrijvers, taal, etc. Daarnaast zijn er meer dan 3000 recensies te vinden.

Blije Boekenwurm: Anja Schuller is een stadsgenoot van Esther. Anja schrijft al jarenlang en met veel plezier recensies voor Droomvallei Uitgeverij. Zodra er een nieuw boek uitkomt, is Anja één van de eerste die het boek ontvangt en recenseert.

Only by me: op deze boekenblog kun je ook heel veel recensies lezen van boeken die uitgeven zijn door Droomvallei Uitgeverij. En nog leuker: er zijn regelmatig winacties waarbij je één van de boeken kunt winnen!

Lezen met Kids: Droomvallei Uitgeverij geeft ook veel prentenboeken en kinderboeken uit. Bertine, eigenaar van ‘Lezen met kids’ is mama van twee kinderen en leerkracht in het basisonderwijs. Op haar blog kun je diverse recensies lezen van kinderboeken die uitgegeven zijn door Droomvallei Uitgeverij.

Geef jij weleens je mening over een boek?

Ook jij – zonder boekenblog – kun je mening geven over een boek die je gelezen hebt. Bij hebban.nl, bol.com, bruna.nl en andere webwinkels waar je boeken kunt kopen, kun je een review schrijven over het boek. Deze reviews kunnen jou en anderen weer helpen bij het al dan niet kopen van een boek. Hoe meer reviews er geplaatst zijn, hoe betrouwbaarder de gemiddelde beoordeling.

Heb jij ook een (boeken)blog?

Dit zijn slechts een handjevol boekenbloggers uit de vele boekenbloggers die Nederland kent. Heb jij een (boeken)blog en wil je ook eens een recensie schrijven over één van de boeken van Droomvallei Uitgeverij? Neem dan contact op met Marieke, marieke@droomvalleiuitgeverij.nl. Ik hoor graag van je!

1 gedachte over “(Boeken)bloggers gezocht!”

  1. Goedenavond,

    Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben freelance content creator, blogger, journalist en redacteur. Tevens heb ik een online lifestyle magazine ‘Puur van Geluk’ waar we regelmatig reviews op posten. Ik zag jullie oproep voorbij komen. Is er ook een vergoeding voor het reviewen van een boek? Hoor graag van jullie.

    Alvast dank voor uw tijd!

    Vriendelijke groet,
    Danielle van de Vlag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven