Win een boek!

Win een boek van Droomvallei Uitgeverij

Het is bijna Sinterklaas, dus tijd voor een cadeautje. Win een boek en jij mag kiezen welk boek en waarom je deze zou willen winnen!

Win één van deze drie boeken

Kruimels zijn ook brood – Marelle en Joop Boersma:

“Mijn vader en ik hebben een boek geschreven over wat het leven voor ons in petto had. Mijn vader is inmiddels negentig jaar en bijna een eeuw leven vat je niet in een paar zinnen samen. Vandaar dat het een boek werd: *Kruimels zijn ook brood*Tijdens het schrijven leerden we elkaar steeds beter kennen. We maakten alles bespreekbaar waarover vroeger gezwegen werd. Mijn vader deelde opzienbarende gebeurtenissen waarvan ik het bestaan niet eens wist. En we ontdekten dat we ons allebei een buitenbeentje gevoeld hebben. Als kruimels die van een brood vielen.
En er volgde nog veel meer…

We vertellen in deze video wat het schrijven van ons verhaal ons heeft gebracht.

kruimels zijn ook brood Marelle Boersma

De Roofvogel – Martijn van der Kooij

Lees nu vrijblijvend het eerste hoofdstuk van de roman ‘De Roofvogel’, geschreven door Martijn van der Kooij.
Het hele boek lezen? Bestel hem hier voor € 15,00 (270 bladzijden): http://bit.ly/2A694gk

 

Tot zwijgen gebracht – Cecile Stok

Lees nu het eerste hoofdstuk uit het boek “Tot zwijgen gebracht”, een autobiografisch verhaal van Cecile Stok.
“Eindelijk is het moment daar en kan ik verheugd de geboorte van mijn nieuwe boek aankondigen: Tot zwijgen gebracht. De afgelopen jaren heb ik hier in stilte aan gewerkt, alleen een paar mensen waren op de hoogte van dit bijzondere proces. Over het onderwerp van het boek heb ik ook lange tijd gezwegen. De titel bezit een dubbele betekenis; de twee personen op de voorkant zijn het zwijgen opgelegd, letterlijk en figuurlijk. Jarenlang durfde ik niet te praten over mijn vaders dood vanwege (onterechte) schaamte. Het schrijven hierover werd een herstellend proces. Het verhaal van zijn dood is nu creatief herschapen tot een spannende roman.”
Weten hoe het verder gaat? Voor € 14,50 via Cecile Stok of via Droomvallei uitgeverij.

Je kunt het begin lezen via deze link.

Tot zwijgen gebracht Cecile Stok
Tot zwijgen gebracht Cecile Stok

 

Je kunt meedoen tot 5 december 2017! Dan zullen we op Facebook de winnaar bekend maken.

 

31 gedachten over “Win een boek van Droomvallei Uitgeverij”

 1. Ik doe graag mee voor de Roofvogel. Dit lijkt me een heerlijk boek voor in de Kerstvakantie. Ik wens u een fijne decembermaand toe!

 2. Doe graag mee voor Kruimels zijn ook brood.
  Ik denk dat ik er veel herkenbaar in vind, mijn ouders waren van 1911 en zijn er niet meer.
  Lijkt me erg mooi om de verhalen te lezen

 3. Linda van der Sleen-Spaander

  Kruimels zijn ook brood.
  De band tussen een vader en een dochter. Elk een eigen leven en overeenkomsten. De openheid van Marelle en haar vader om deze verhalen en ervaringen te delen. Ik was 21 jaar toen mijn vader op 45 jarige leeftijd plotseling overleed. Het lijkt mij bijzonder om het boek van Marelle en haar vader te lezen.

 4. Ik wil graag meeloten voor het boek Kruimels zijn ook brood van Joop en Marelle Boersma. Het is er nog steeds niet van gekomen om te lezen en het lijkt me leuk omdat ik deze zomer bij Marelle en Jan in Portugal te gast ben geweest!

 5. Marjan Fortuin

  Ik zou heel graag het boek ‘Kruimels zijn ook brood’ van Marelle en Joop Boersma willen lezen. Alleen de titel maakt al nieuwsgierig naar dit werk☺

 6. Ik kies voor ‘Tot zwijgen gebracht’. Het boek van Marelle en Joop Boersma heb ik gelukkig al. Het verhaal van Cecile intrigeert mij nét iets meer dan De Roofvogel. Lastige keuze, dat wel!

 7. “Hoe mooi is het om een buitenbeentje te mogen zijn?”
  Wat mooi is dat omschreven! Nu ben ik extra benieuwd naar het boek Kruimels zijn ook brood van Marelle en Joop Boersma.

 8. Esther Potters

  Ik ben zeer benieuwd naar ‘Kruimels zijn ook brood’ het lijkt me een bijzonder mooi verhaal, ik loot daarom graag mee:)

 9. Ik waag mijn kans voor “Tot zwijgen gebracht”. Dit lijkt me een prachtig , indrukwekkend geschreven boek.Ik zou het graag winnen.

 10. Mooie tekst van Boudewijn de Groot en heb gelijk de link aangeklikt om het te lezen en dit boek Tot zwijgen gebracht is echt uit het leven gegrepen! Maar zij heeft recht van spreken gekregen. Nu wil ik zeker dit boek lezen, omdat ik haar verhaal wil lezen!

 11. Ik vind het idee om samen met je vader een boek te schrijven heel origineel en ik denk dat deze formule de verhalen een diepere laag geven. Vandaar dat ik “Kruimels zijn ook brood” graag zou winnen.

 12. Ik doe graag mee voor kruimels. Lijkt me een fantastisch boek geschreven door vader en dochter en heerlijk voor de feestdagen onder een dekentje.

 13. Kruimels zijn ook brood. For sure. Dit boek is van Marelle en haar vader. Op deze manier leer ik Marelle beter kennen, nog voordat ik samen met haar (en vele anderen) in een boek over het maken van levensverhalen verschijn.
  #Daniela Postma #2018

 14. Kruimels zijn ook brood van Marelle en Joop Boersma, ben ik heel benieuwd naar. Ben groot bewonderaar van Marelle, ze schrijft prachtig en samen met haar vader is erg bijzonder en speciaal. Heb mooie herinneringen aan mijn vader, maar had toch nog zo veel willen vragen en delen. Kruimels zijn ook brood lijkt me een uniek verhaal en heel waardevol om te lezen, beleven en te hebben. Een speciaal pareltje!

 15. Karin van Sabben

  Ik doe ook graag mee met Kruimels zijn ook brood. het lijkt me ene boeiend boek om te lezen. Sinterklaas Kapoentje…Ik krijg graag dit boek in mijn schoentje!

 16. Ik doe graag mee voor kruimels zijn ook brood. Die heb ik wel al digitaal gelezen maar zou deze graag nog eens in boekvorm willen lezen en hem in de boekenkast hebben staan. Wat een mooi boek is dit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven