Droomvallei Uitgeverij zoekt schrijftalent!

Uitgeverij Droomvallei zoekt schrijftalent voor een volgende editie van de Droomvallei-Special: schrijvers in de spotlight. Wie weet schitter jij straks in het gloednieuwe nummer. Samen met auteur Gerard Rozeboom kwam de uitgeverij op het idee om een laagdrempelig maar kwalitatief goed podium te bieden aan schrijvers en dichters. Het genre, thema en de doelgroep zijn vrij te kiezen.

Droomvallei selecteert de beste bijdragen voor publicatie. Stuur jouw kort verhaal (max 400 woorden) of gedicht in naar: droomvalleiuitgeverij@live.nl. Bijpassende foto (rechtenvrij) mag worden toegevoegd. Het verhaal mag uiteraard nog niet eerder gepubliceerd zijn cq worden ingestuurd als de publicatierechten al vergeven zijn.

Inzenden kan tot: 1 augustus 2017.

Eén inzending per persoon, kies zelf je allerbeste gedicht of verhaal uit. Voeg de inzending aub als wordbestand toe ovv je naam, emailadres en adresgegevens.

Na de verstreken deadline hoor je of jouw werk is uitgekozen. Geselecteerd wordt op originaliteit en kwaliteit. Zorg dat het ingeleverde werk vrij is van taal- en schrijffouten. Het thema is vrij. Geen horror/erotische verhalen.

Door het insturen geef je Droomvallei Uitgeverij toestemming voor publicatie in een (online)magazine. Je ontvangt één papieren magazine als wordt gekozen voor publicatie van jouw inzending. Extra exemplaren kosten € 5.

3 gedachten over “Droomvallei Uitgeverij zoekt schrijftalent!”

  1. Ja, ik wil wel meedoen! Ik zal mijn best doen, om een pakkend, niet te lang verhaal te schrijven en zal er echt op toezien dat ik geen taalfouten maak. Dit is een uitdaging die ik maar moeilijk kan weerstaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven