Bredase kinderen tekenen voor kinderen in Javaanse sloppenwijken

Een mooi boekenproject op Java: help je mee?

Mijn (schrijf)vriendin Elsbeth de Jager doet momenteel vrijwilligerswerk op een school op Java, Indonesië. Samen met haar heb ik de serie over de vluchtelingenkinderen Jamil & Jamila gemaakt, en nu hebben we een bijzondere kans om nog meer positiviteit te verspreiden.

Op deze school ontmoet Elsbeth verschillende groepen kinderen, variërend van kleuters tot moeders van kleuters. Het is zo mooi om te zien hoe Elsbeth en de kinderen samen genieten van lezen en het zingen van liedjes, alhoewel ze maar heel weinig boeken hebben. De kinderen leven in een wijk leeft waar mensen weinig bezitten. Ze hebben een bescheiden huisje, maar hebben weinig meubels en geen wc/stromend water.

Het verhaal van deze kinderen heeft me diep geraakt. Ik ben onder de indruk van de blijheid die de kinderen ervaren in de klas. We willen ze graag wat meer geven dan ze nu hebben, want dat is niet veel.

https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/een-mooi-boekenproject-op-java-help-je-mee/

 

Elsbeth vertelde dat ze samen de pinguïndans deden. Dit schreef ze erover op Facebook:

Na het plezier dat we op school hadden met de Pinguindans videobelde ik met Esther van der Ham om even bij te kletsen. Ik vertelde dat ik een "pinguinprojectje" wilde doen met de kleuters. Esther: "Je weet het hè, als je tekeningen nodig hebt, maak ik ze wel."
We hebben druk geappt daarna, want het projectje lijkt te groeien ...
De kinderen hebben hier niet veel. Er zijn bv geen tafels/stoelen op school en ze hebben al helemaal geen (voorlees)boekjes thuis.
We hopen daar verandering in te kunnen brengen.
Blijf je hier meelezen? Wellicht kunnen we jouw hulp ook nog wel gebruiken!
Liefs

Esther en Elsbeth

 

Inderdaad! We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/een-mooi-boekenproject-op-java-help-je-mee/

 

We hebben een magazine gemaakt, zowel in het Nederlands als in het Indonesisch. Dit magazine bevat een verhaal, geschreven door Elsbeth, illustraties van mijn hand, kleurplaten, puzzels en nog veel meer. Het Nederlandse magazine willen we verkopen, en met de opbrengsten willen we de Indonesische versie naar Java sturen, samen met puntenslijpers, lijm, potloden en andere benodigdheden. Op die manier kunnen de kinderen daar ook van ons magazine genieten.

Elsbeth heeft bewust voor dit project op Java gekozen, omdat haar vader en oma daar geboren en opgegroeid zijn. Onderwijs en kinderen zijn ook voor mij persoonlijk belangrijke aandachtspunten.

Wil je graag een of meer magazines bestellen? Dat kan! Ons magazine heeft het formaat A5, is geniet en bevat 24 kleurrijke pagina's. De prijs per magazine is 3 euro, met een verzendkosten van 1 euro per magazine (alleen voor verzendingen binnen Nederland, voor België bedragen de verzendkosten 2 euro).

Laten we samenwerken om deze bijzondere missie te volbrengen! Met slechts 4 euro voor één magazine of 8 euro voor twee, kunnen we een wereld van verschil maken.

Bestel vandaag nog een magazine en help ons om onderwijs en hoop te brengen naar de prachtige Javaanse gemeenschappen. Samen kunnen we hun leven verrijken en een glimlach op de gezichten van deze kinderen toveren.

PS: mocht je niet willen of kunnen bestellen: we zijn er ook heel blij mee als je dit bericht wilt delen!

Wil je een of meer magazines bestellen? Dat kan! Een magazine (A5, geniet, 24 pagina's in kleur) kost 3 euro, de verzending 1 euro per magazine (alleen voor Nederland, België 2 euro).
1 magazine kost dus 4 euro, twee 8 euro enz.

Wil je mij alsjeblieft € 4,00 betalen voor "Magazine Java" via
https://tikkie.me/pay/ctvb2vd3vnrqpvci4el0

Deze link is geldig t/m 25 november

Werkt het niet? Mail dan naar Esther.

Let op: ik verzend de magazines met de gewone post. Helaas raakt er af en toe wat kwijt. Gezien de opzet van het project kan ik het dan NIET nogmaals versturen ....

Via het onderstaande formulier kan je je adresgegevens doorgeven aan me. Ik houd je dan ook via de mail op de hoogte van de verdere voortgang van het project, bijvoorbeeld de verzenddatum van de magazines.

 

Heel veel dank voor het delen/bestellen.

boek java bestellen

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven