https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/een-mooi-boekenproject-op-java-help-je-mee/

Persbericht: schrijvers helpen kinderen in sloppenwijken Java

Persbericht: Schrijvers vormen samenwerking om onderwijs en hoop te brengen naar Javaanse kinderen

Inspirerend project "Magazine voor Java" om onderwijs en hoop te verspreiden

Leusden, Breda, 8 juni 2023 - De schrijvers Elsbeth de Jager en Esther van der Ham slaan de handen ineen voor een inspirerend project genaamd "Magazine voor Java". Het doel van dit project is om onderwijs en hoop te brengen naar Javaanse kinderen in sloppenwijken. De twee creatieve geesten zijn bekend van hun succesvolle serie Jamil & Jamila, waarin ze verhalen vertellen over en voor vluchtelingenkinderen.

Elsbeth de Jager en Esther van der Ham: Samenwerking voor positieve verandering

Elsbeth de Jager, die momenteel vrijwilligerswerk doet op een school in Java, heeft de unieke kans gekregen om dit project te realiseren. Op deze school ontmoet Elsbeth verschillende groepen kinderen, variërend van kleuters tot moeders van kleuters. Het is hartverwarmend om te zien hoe Elsbeth en de kinderen samen genieten van lezen en het zingen van liedjes. Helaas wonen deze gezinnen in een wijk waar weinig middelen beschikbaar zijn, met minimale voorzieningen. Ook de Kunstclubkinderen, basisschoolleerlingen die twee keer per maand komen schilderen en tekenen bij Esther in Breda, werken mee aan dit magazine. Zo helpen kinderen van hier kinderen van daar. Kan het mooier?

"Magazine voor Java": Een tweetalig magazine vol inspiratie en vermaak

Het "Magazine voor Java" is een tweetalig magazine, beschikbaar in zowel het Nederlands als Indonesisch. Het magazine bevat verhaal, geschreven door Elsbeth de Jager, met illustraties van Esther van der Ham. Daarnaast zullen er kleurplaten, puzzels en andere leuke activiteiten in het magazine te vinden zijn. Het Nederlandse magazine zal te koop zijn, waarbij de opbrengsten worden gebruikt om de Indonesische versie naar Java te sturen, samen met benodigdheden zoals puntenslijpers, lijm, potloden en meer. Ook de Kidsclubkinderen die twee keer per maand komen schilderen en tekenen bij Esther werken mee aan dit magazine.

Onderwijs en hoop: Een persoonlijke betekenis

Dit bijzondere project op Java heeft een persoonlijke betekenis voor Elsbeth de Jager, wiens vader en oma daar zijn geboren en opgegroeid. Het belang van onderwijs en het welzijn van kinderen zijn ook voor Esther van der Ham belangrijke drijfveren om betrokken te zijn bij dit initiatief.

Steun dit waardevolle project

Bent u geïnteresseerd in het ondersteunen van dit waardevolle project? Het magazine is verkrijgbaar voor slechts 3 euro per stuk, met een verzendkosten van 1 euro per magazine (voor verzending binnen Nederland; voor België bedragen de verzendkosten 2 euro). Door een magazine te bestellen, draagt u direct bij aan de verspreiding van onderwijs en hoop naar de prachtige Javaanse gemeenschappen.

Voor meer informatie over het project, bezoek https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/een-mooi-boekenproject-op-java-help-je-mee/ of neem contact op met Esther van der Ham: info@droomvalleiuitgeverij.nl

https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/een-mooi-boekenproject-op-java-help-je-mee/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven