bredase kinderkunstclub tekent voor kinderen in Javaanse sloppenwijken

Bredase kinderkunstclub tekent voor kinderen in sloppenwijken Java

Bredase kinderen tekenen voor Javaanse kinderen in sloppenwijken

Inspirerend project "Magazine voor Java" om onderwijs en hoop te verspreiden

Breda, 12 juni 2023 - De schrijvers Elsbeth de Jager en Esther van der Ham slaan de handen ineen voor een inspirerend project genaamd "Magazine voor Java". Het doel van dit project is om onderwijs en hoop te brengen naar Javaanse kinderen in sloppenwijken. De twee creatieve geesten zijn bekend van hun succesvolle serie Jamil & Jamila, waarin ze verhalen vertellen over en voor vluchtelingenkinderen. En de kinderen van Esthers Bredase Kunstclub werken vol enthousiasme en compassie mee aan dit mooie project.

Elsbeth de Jager en Esther van der Ham: Samenwerking voor positieve verandering

Elsbeth de Jager, die momenteel vrijwilligerswerk doet op een school in Java, heeft de unieke kans gekregen om dit project te realiseren. De Kunstclubkinderen, basisschoolleerlingen die twee keer per maand komen schilderen en tekenen bij Esther in Breda, werken mee aan dit magazine. Toen Esther over Elsbeth en de kinderen daar vertelde in de workshop en vroeg of ze tekeningen wilden maken voor de kinderen daar, waren ze meteen enthousiast.

Danique (7) zegt over het project: 'Ik vind het een mooi project. Ik wil de kindjes daar helpen om het fijner te hebben want ze hebben heel weinig, niet eens een digibord om te leren. Met onze boekjes kunnen ze leren en plezier hebben.'

Elena (10) en Mila (7) vinden het fijn om de kindjes te helpen in Indonesië. Ze vinden het zielig dat ze niets hebben, niets eens een stoel of tafel, of om te schrijven of tekenen. Ze willen de kindjes blij maken.

"Magazine voor Java": Een tweetalig magazine vol inspiratie en vermaak

Het "Magazine voor Java" is een tweetalig magazine, beschikbaar in zowel het Nederlands als Indonesisch. Het magazine bevat verhaal, geschreven door Elsbeth de Jager, met illustraties van Esther van der Ham. Daarnaast zullen er kleurplaten, puzzels en andere leuke activiteiten in het magazine te vinden zijn. Het Nederlandse magazine zal te koop zijn, waarbij de opbrengsten worden gebruikt om de Indonesische versie naar Java te sturen, samen met benodigdheden zoals puntenslijpers, lijm, potloden en meer. Ook de Kidsclubkinderen die twee keer per maand komen schilderen en tekenen bij Esther werken mee aan dit magazine.

Onderwijs en hoop: Een persoonlijke betekenis

Dit bijzondere project op Java heeft een persoonlijke betekenis voor Elsbeth de Jager, wiens vader en oma daar zijn geboren en opgegroeid. Het belang van onderwijs en het welzijn van kinderen zijn ook voor Esther van der Ham belangrijke drijfveren om betrokken te zijn bij dit initiatief.

Steun dit waardevolle project

Bent u geïnteresseerd in het ondersteunen van dit waardevolle project? Het magazine is verkrijgbaar voor slechts 3 euro per stuk, met een verzendkosten van 1 euro per magazine (voor verzending binnen Nederland; voor België bedragen de verzendkosten 2 euro). Door een magazine te bestellen, draagt u direct bij aan de verspreiding van onderwijs en hoop naar de prachtige Javaanse gemeenschappen.

Het project is een initiatief van Esther van der Ham (Droomvallei uitgeverij) en Elsbeth de Jager. De kunstclub bestaat uit Danique Dieckmann 7 jaar, Elena Poortman 10 jaar, Mila Poortman 7 jaar. Jazzlin Beekers 10 jaar en Kyara Rijpaard 7 jaar.

 

Voor meer informatie over het project, bezoek https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/een-mooi-boekenproject-op-java-help-je-mee/ of neem contact op met Esther van der Ham: info@droomvalleiuitgeverij.nl

Bestellen magazines voor het goede doel

Wil je graag een of meer magazines bestellen? Dat kan! Ons magazine heeft het formaat A5, is geniet en bevat 24 kleurrijke pagina's. De prijs per magazine is 3 euro, met een verzendkosten van 1 euro per magazine (alleen voor verzendingen binnen Nederland, voor België bedragen de verzendkosten 2 euro).

Wil je mij alsjeblieft betalen voor "Boekje java" Deze link wordt regelmatig ververst.  Werkt het niet? Mail dan naar Esther.

Let op: ik verzend de magazines met de gewone brievenbuspost. Ik hoop dat het aankomt. maar kan dat helaas niet garanderen. Hoe erg ik dat ook vind!

Laten we samenwerken om deze bijzondere missie te volbrengen! Met slechts 4 euro voor één magazine of 8 euro voor twee, kunnen we een wereld van verschil maken.

Bestel vandaag nog een magazine en help ons om onderwijs en hoop te brengen naar de prachtige Javaanse gemeenschappen. Samen kunnen we hun leven verrijken en een glimlach op de gezichten van deze kinderen toveren.

PS: mocht je niet willen of kunnen bestellen: we zijn er ook heel blij mee als je dit bericht wilt delen!

boek java bestellen
Bredase kinderkunstclub tekent voor Java

1 gedachte over “Bredase kinderkunstclub tekent voor kinderen in sloppenwijken Java”

  1. Beste Elsbeth en Esther,

    Ik heb een tikkie overgemaakt voor een boekje voor Java. Heel mooi project van jullie!

    Hartelijke groeten van Iris Thissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven