Schrijfwedstrijd Droomvallei Uitgeverij – de jury

Er was nog geen jury voor de schrijfwedstrijd. Inmiddels stromen de bijdragen binnen. Leuk om te zien hoe enthousiast iedereen aan het schrijven is geslagen. Met veel plezier lees ik alle emails en de verhalen of gedichten.

Inmiddels is er ook een jury bekend:

Esther van der Ham, eigenaar van Droomvallei Uitgeverij. Zelf auteur van kinderboeken en romans. Ze is de juryvoorzitter.
Elsbeth de Jager, eigenaar van Vertaal- en Tekstbureau De Jager. Ze is sinds 2003 werkzaam als vertaler, auteur, redacteur en recensent. Tevens heeft ze jarenlange ervaring als docent/taaltrainer Duits, docent NT2 en docent studievaardigheden.
Barbara Oosthoek, eigenaar van de blogsite Onlybyme.  Een website waar veel aandacht is voor boeken en persoonlijke lifestyle. Barbara werkt met een heel team enthousiaste recensenten en schrijft een aantal blogs per week.

De inzendingen zullen worden beoordeeld op originaliteit, creativiteit en bijzonderheid. Welk verhaal of gedicht raakt het meest en waarom? De jury gaat zich buigen over deze vraag en komt met een afgewogen oordeel. Ze bepalen wie de winnaar wordt, een tweede en een derde prijs EN wie er in het boekje komt te staan met zijn of haar gedicht of verhaal.

Veel succes allemaal!

Esther van der Ham, voorzitter van de jury en eigenaar van Droomvallei Uitgeverij

1 gedachte over “Schrijfwedstrijd Droomvallei Uitgeverij – de jury”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven