Welkom bij het Droomvallei boekenfeestje!

Jonge leesfanaten opgelet: tijdens de Haagse Beemden Kunstroute op 12 juni 2016 presenteert de Bredase auteur en illustrator Esther van der Ham van Droomvallei Uitgeverij maar liefst drie nieuwe kinderboeken. Bezoek het boekenfeestje vanaf 11 uur in de Kapel van Gageldonk in Breda. Kan je er niet bij zijn? Bezoek dan het online feestje via de facebookpagina van de uitgeverij.

Droomvallei boekenfeestje
Droomvallei boekenfeestje

Feestelijke boekpresentatie
Op de tweede zondag van juni stellen kunstenaars traditiegetrouw hun werk tentoon op verschillende locaties langs de Haagse Beemden Kunstroute. Uiteraard mag de Bredase Droomvallei Uitgeverij niet ontbreken. In de Kapel van Gageldonk aan het Moerenpad 10 start om 11.30 uur de presentatie van het gezellige sprookje “De koningin met groen haar” met illustratrice Francien van Lang. Om 15.00 uur volgt de uitreiking van het eerste exemplaar van “Zingen is gaaf” aan dirigent Geert van den Dungen. Ook presenteert Esther samen met haar medeauteur Elsbeth de Jager “Jamil & Jamila 3: de reis”, het nieuwste deel van een indrukwekkende serie over vluchtelingenkinderen. Daarnaast vindt doorlopend een expositie plaats van werken van Esther van der Ham.

Drie boeken met bijzondere verhalen
Lukt het Pebles en Pipi om de koningin van haar groene haar af te helpen voordat de bevriende keizer op bezoek komt? Voor kleuters en beginnende lezers schreef Esther van der Ham het gezellige sprookje “De koningin met het groene haar” (ISBN 978-94-91886-40-9), geïllustreerd door Francien van Lang. Nieuw is ook het boek “Zingen is gaaf” (ISBN 978-90-818146-8-3), een bijzonder leuk boek voor kleuters over de lol van zingen. Met voorbeeldliedjes en muzikale ondersteuning door musicus Yvonne van der Ham. Beide boeken verschijnen in hardcover voor € 14,95. “De koningin met groen haar” is tevens een AVI boek, M5, clib 5.

Kinderboeken over vluchtelingen
Op verzoek van een vluchtelingenorganisatie en gebaseerd op waargebeurde situaties schreven auteurs Elsbeth de Jager en Esther van der Ham een ingrijpende serie kinderboeken over de Syrische vluchtelingenkinderen Jamil en Jamila. Voor de boekenserie reisden de auteurs naar vluchtelingenkampen in Turkije en Europa. Tijdens de presentatie van het derde deel van de serie op 12 juni 2016 vertellen de auteurs over hun ervaringen en presenteren zij het nieuwste boek. “Jamil & Jamila 3: de reis” (ISBN 978-94-91886-43-0) is vanaf deze dag te verkrijgen voor € 14,95.

Op de kalender
Wat? Boekenfeestje Esther van der Ham van Droomvallei Uitgeverij
Wanneer? Haagse Beemden Kunstroute op 12 juni 2016 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar? Kapel van Gageldonk, Moerenpad 10 in Breda

Welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven