We tekenen de zomer deel 4 – vogels

Al in de allereerste Droomvallei tekening kwamen vogels voor. Ook tegenwoordig teken ik ze nog in vrijwel elke tekening. Deze keer in het zomertekenen de Vogel. Van simpel tot wat lastiger. Probeer wederom zelf te verzinnen hoe jouw vogel eruit moet gaan zien. Probeer het rustig te tekenen. Fouten maken is niet erg.
Houd je van simpel of ingewikkeld? Zit jouw vogel op een nest, vliegt hij of zij in de lucht? Is de vogel alleen of met andere vogels? Er is zo veel mogelijk en de tekening op zich wordt al een verhaal.
Toen ik deze zomertekening maakte, zat het om mij heen vol met vogels. Het was erg heet en ze zochten verkoeling onder de struiken. Ze dronken van het gemorste water en vingen muggen. Niet genoeg want ik ben alsnog lelijk geprikt. Ze zongen wel heel mooi voor me en dat maakt alles goed.
Laat je eens inspireren door de vogels die door de tuin of het park vliegen of lopen. De eenden in de vijver. De kippen in de kinderboerderij. Maak een foto en ga later rustig tekenen. Zo doe ik het ook vaak. De foto die mij het meest inspireert, gebruik ik als voorbeeld om te tekenen. Het lukt niet altijd en als ik dan meteen met pen heb getekend, is dat wel eens jammer. Toch ga ik door en blijf de lijn net zo lang herhalen totdat ik tevreden ben.

Veel plezier met deze nieuwe zomer tekenen. Ik vind het erg leuk om ze te maken, ik hoop dat jullie het ook zeker net zo leuk vinden. Reacties zijn welkom onder deze post, leuk! Je kunt mij ook een mailtje sturen met de foto van jouw of jullie tekening, dan zet ik die erbij. Ook dat is heel inspirerend!

Droomvallei zomertekenen vier vogels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven