4 Lente kleurplaten voor je kinderen

De lente is in het Land! De zon straalt haar steeds warmer wordende zonnestralen over ons uit. Iedereen krijgt de voorjaarskriebels en hoopt dat de winter nu echt aan het verdwijnen is. Nog een dikke week en de lente begint officieel, maar het weer neemt nu duidelijk al een voorproefje. Wij bij Droomvallei dus ook met 4 hele leuke lente kleurplaten!

Laat je kinderen genieten van de Lente met deze lente kleurplaten!

lente kleurplaten

Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd hoe de uiteindelijk tekeningen worden, stuur deze gerust naar ons toe in een berichtje op Facebook. De mooiste exemplaren krijgen uiteraard een plekje op de Facebookpagina van Droomvallei. Doen jullie mee?

lente kleurplaten

Kies jouw favoriete kleurplaat uit en maak er iets moois van! Alles mag, kleuren, krijten, verven, leef je uit. (zolang mama en papa het goed vinden) De mooiste creaties worden uitgelicht op deze blog en op de Facebookpagina van Droomvallei.

lente kleurplaten

Heb je al een keuze kunnen maken? Natuurlijk mag je meerdere tekeningen insturen, zelfs meerdere versies. Het gaat vooral om het hebben van zoveel mogelijk plezier. Welke gaat het worden? Of ga je ze allemaal inkleuren?

lente kleurplaten

Ook eigen tekeningen of lente kleurplaten mogen worden ingestuurd!

Ben je wellicht zelf al in staat om een hele mooie lentetekening te maken? Ook dat mag natuurlijk!

Of ben jij in staat om een kleurplaat te maken die dan weer door andere kinderen kan worden ingekleurd? We zijn heel erg benieuwd naar jouw tekentalent! Misschien wordt jouw kleurplaat dan wel geplaatst hier op Droomvallei zodat deze vanaf dat moment door vele kinderen kan worden geprint en gekleurd.

Hoe maak je een kleurplaat van een foto?

Nog een laatste tip. Misschien heb jij wel een hele leuke foto die je wilt omtoveren tot een kleurplaat en daarna inkleuren. Dat kan! Ga naar de volgende link toe. Plaats daar je foto (laat mama of papa je helpen) en met behulp van effecten kan je kiezen voor de kleurplaatoptie en dan is je foto ineens een ‘echte’ kleurplaat geworden! Succes en stuur vooral de resultaten naar ons op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven