Esther van der Ham

Derde roman Confrontatie! van Bredase Esther van der Ham

Esther van der Ham met confrontatieNa haar debuutroman Controle! en het vervolg Contact! komt auteur Esther van der Ham met een derde meeslepende roman in de C-serie. In Confrontatie! probeert hoofdpersoon Annabel na een traumatische ervaring in Spanje thuis de draad weer op te pakken. Haar collega neemt haar mee uit, maar dan gaat het helemaal mis… Met Confrontatie! bewijst Esther opnieuw haar enorme schrijftalent. Maar een boek schrijven is een lastig traject. Om beginnende auteurs te helpen, schreef Esther samen met Jolanda Pikkaart een praktische boekplanner met bijbehorend boek vol handige schrijftips. Beide titels verschijnen in april 2018 bij Droomvallei Uitgeverij.

Confrontatie!
Om Annabel even uit de sleur te halen, neemt haar collega haar mee uit. Maar dan dreigt Annabel de grip op de werkelijkheid steeds meer te verliezen. Het contact met haar familie verslechtert en dan wordt ze ook nog beschuldigd op haar werk. Hoe loopt het af voor Annabel? Confrontatie! is een pakkende roman vol meeslepende familieperikelen. Intrigerend, indrukwekkend en aangrijpend, oordeelt recensent Moon Kager van Mustreadsornot: “Van der Ham weet op zo’n kwetsbare manier de karakters neer te zetten dat het waargebeurd lijkt. Het had je familie kunnen zijn.

Het boek ‘Confrontatie!’ (ISBN 978-94-92844-05-7) verschijnt in april 2018, wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij en is verkrijgbaar via prachtboeken.nl, alle (online) boekwinkels en Bol.com. De verkoopprijs bedraagt € 14,50.

droomvallei feest breda 7 april
Droomvallei feest breda 7 april

Praktische boekplanner met boek
Veel mensen dromen er stiekem van ooit een boek te publiceren, maar slechts weinig schrijvers lukt het om deze droom te verwezenlijken. Bij het schrijven van een boek komt heel wat kijken. Hoe sluit je aan bij de doelgroep? Hoe zorg je voor focus en commitment tijdens het schrijfproces? Waar ga je het boek publiceren? En hoe zorg je voor een goede boekpromotie? In hun boekplanner met bijbehorend boek delen de ervaren auteurs Esther van der Ham en Jolanda Pikkaart handige tips en trucs om ervoor te zorgen dat jouw boek er wél komt.

De boekplanner en het bijbehorende boek verschijnen in april 2018 en zijn te koop via prachtboeken.nl, alle (online) boekwinkels en Bol.com. De verkoopprijs van de boekplanner (ISBN 978-94-92844-20-0) bedraagt € 22,50. Het bijbehorende boek is verkrijgbaar voor € 14,95. Tip: bestel de boekplanner met het bijbehorende boek als set voor slechts € 29,95.

Op de kalender
Nieuwsgierig naar de nieuwe titels van Esther van der Ham? De presentatie van Confrontatie! en de boekplanner met bijbehorend boek vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 vanaf 14.00 uur in de crypte van de Luthersekerk te Breda. Op dezelfde dag presenteert auteur Anke van Haften haar boek ‘De kanker voorbij, (over)leven na kanker’ (ISBN 978-94-92844-09-5). En ook Daniëla Postma is aanwezig om haar boek ‘Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis’ (ISBN 978-94-92844-19-4) te introduceren. Met inspirerende workshops van auteurs van Droomvallei Uitgeverij en heerlijke hapjes en drankjes belooft het een gezellig feest te worden voor boekenliefhebbers en aspirant-schrijvers. Tot dan!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven