Boekplanner en "Zo komt jouw boek er wel"

Jolanda en Esther zorgen ervoor dat jouw boek er wél komt

PERSBERICHT
Breda, 7 maart 2018

Zij zorgen ervoor dat jouw boek er wél komt
Met de 52 weken boekplanner

Een boek schrijven is een gigantisch project. Niet voor niets zien veel schrijvers er als een berg tegenop. Of ze hangen hun pen aan de wilgen omdat ze volkomen vastlopen. Daarom presenteren Esther van der Ham (uitgever, auteur en illustrator) en Jolanda Pikkaart (schrijfcoach en auteur) op zaterdagmiddag 7 april hun boekplanner ’52 weken focus op jouw boek’. De boekpresentatie vindt plaats tijdens het Droomvallei-feest in de Evangelisch Lutherse kerk in Breda.

In de praktische boekplanner vind je een 52 weken kalender voor al je acties en heel veel praktische schrijftips van deze twee ervaren experts. En bij de planner hoort het boek ‘Zorg dat jouw boek er wél komt – tips en trucs van experts’. Hierin delen Esther van der Ham en Jolanda Pikkaart precies het proces rondom het schrijven, promoten en publiceren van je boek. Vanuit de diverse methoden en strategieën die zij toepassen, blijken focus, commitment en schrijftijd reserveren het allerbelangrijkst te zijn. In het boek en de planner delen zij daarom veel tips, opdrachten en inzichten die helpen om op efficiënte en geïnspireerde wijze dat boek nu echt (af) te schrijven en uit te geven. Hiermee geven de twee auteurs de garantie dat al die waardevolle verhalen en kennis voor een groot lezerspubliek toegankelijk worden.

Boekplanner en "Zo komt jouw boek er wel"
Boekplanner en “Zo komt jouw boek er wel”

Over Jolanda Pikkaart
Jolanda Pikkaart is dé kleurrijke schrijfcoach voor ondernemers. Jolanda debuteerde in 2014 met haar boek ‘Met je smartphone het bos in’. Ze heeft veel geleerd van dat proces en heeft dat vertaald in haar (online) programma’s en individuele begeleiding bij het schrijven van non-fictieboeken en in de boekplanner.

Over Esther van der Ham
Esther van der Ham is uitgever, auteur en illustrator. Haar kinderboeken en romans spreken velen aan. Haar eerste kinderboek kwam uit in 2011. Inmiddels schreef en illustreerde ze meer dan twintig kinderboeken. In 2018 verschijnt haar derde (psychologische) roman.

Verkooppunten
De planner en het boek zijn verkrijgbaar bij alle (online)boekwinkels en via de site van Droomvallei Uitgeverij. Samen voor € 29,95, los kost het boek € 14,95 en de planner € 22,50. ISBN: 978-94-92844-20-0.

Site bij het boek: www.boekplanner.nl

Jolanda Pikkaart
Jolanda Pikkaart
Esther van der Ham
Esther van der Ham

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven