Droomvallei winterschrijfwedstrijd

Doe mee aan de winterschrijfwedstrijd van Droomvallei Uitgeverij!

Uitgeverij Droomvallei zoekt schrijftalent voor een volgende editie van de Droomvallei-Special: schrijvers in de spotlight. Wie weet schitter jij straks in het gloednieuwe nummer. Droomvallei Uitgeverij wil graag een laagdrempelig podium bieden aan schrijvers en dichters. Het genre en de doelgroep zijn vrij te kiezen door de auteur. Het thema is WARMTE.

droomvallei winterschrijfwedstrijd

Droomvallei Uitgeverij selecteert de beste bijdragen voor publicatie. Stuur jouw korte verhaal (max 400 woorden) of gedicht in naar: droomvalleiuitgeverij@live.nl.
Het verhaal mag uiteraard nog niet eerder gepubliceerd zijn cq worden ingestuurd als de publicatierechten al vergeven zijn.

Inzenden kan tot: 7 januari 2018.

Eén inzending per persoon, kies zelf je allerbeste gedicht of verhaal uit. Voeg de inzending aub als wordbestand toe ovv je naam, emailadres en adresgegevens.

Na de verstreken deadline hoor je of jouw werk is uitgekozen. Geselecteerd wordt op originaliteit en kwaliteit. Zorg dat het ingeleverde werk vrij is van taal- en schrijffouten. Het thema is warmte.  De doelgroep is vrij te kiezen. Geen horror/erotische verhalen.

Door het insturen geef je Droomvallei Uitgeverij toestemming voor publicatie in een (online)magazine of bundel, naar keuze van de uitgeverij.

Als je zelf een exemplaar van de bundel wilt aanschaffen, kan dat voor 5 euro (verzend en administratiekosten). Extra bundels kosten € 10 (incl verzending). Uiteraard krijgt de winnaar een exemplaar thuisgestuurd met een verrassingspakket.

De winnaar van de vorige wedstrijd is opgenomen in de herfstspecial van Droomvallei Uitgeverij (oplage 500 stuks).

 

17 gedachten over “Droomvallei winterschrijfwedstrijd”

 1. Pingback: Winterschrijfwedstrijd: het eerste jurylid - Droomvallei Uitgeverij

 2. Pingback: Waar let je op bij een inzending voor een schrijfwedstrijd?

 3. Pingback: WInterschrijfwedstrijd warmte van Droomvallei uitgeverij

 4. Goedemorgen,

  Is de uitslag van deze winterschrijfwedstrijd nu inmiddels bekend (gemaakt)?
  Ik heb op de facebookpagina gekeken, maar zag nog niets staan.

  1. Hallo Edith
   Ik maak deze as zaterdag bekend bij de boekpresentatie in Breda. Dan wordt ook het digitale magazine beschikbaar. Groet Esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven