Druppels Troost

Druppels Troost door Diana Willemsen

Druppels Troost

Druppels Troost is gedrukt in A5 formaat en een aantrekkelijke prijs van €12,50.

Druppels Troost

Een boek voor iedereen die troost kan gebruiken, ongeachte hetgeen je hebt meegemaakt. Dit boek geeft het je!

De auteur Diana Willemsen is een zeer bijzondere vrouw die het een en ander heeft meegemaakt en haar vragen heeft verwoord in Druppels Troost:

Lang ben ik bezig geweest met het vraagstuk Waarom doet de mens wat hij doet?
Dit werd ingegeven door een tamelijk ellendige start van mijn leven.
Waarom wilde mijn moeder mij niet? Waarom beschermde niemand me?
Na drie studies, talloze boeken en nog meer ervaringen kwam ik erachter dat de waaromvraag heel wezenlijk is.
Belangrijker was echter dat ik me afvroeg hoe ik dit verleden te boven ging komen. Troost was het antwoord. In dit boek werk ik mijn visie op troost uit. Er staan prachtige foto’s van Anita Damsma in. Ze laat zien hoe mooi imperfectie is.

Wat je ook hebt meegemaakt. Verlies. Pijn. Bedrog. Dit boek is voor iedereen die troost kan gebruiken.

Lezers van Druppels Troost zeggen het volgende over het boek:

Angelique: Druppels Troost geeft een stortregen aan liefde en compassie aan de lezer. Ik kan iedereen die (om wat voor reden dan ook) heling aan zijn/hart geknakte hart nodig heeft aanraden om dit boek te lezen…

Ada: Druppels Troost is een boek dat raakt. Maar het geeft handvaten om met je verdriet aan de slag te gaan. Het zorgt dat je het verdriet voelt en er iets mee doet. Niet er voor weglopen, of je verdriet weg-eten, maar je verdriet doorleven en beseffen dat je niet de enige bent die troost nodig heeft. Wel ben je zelf degene die jezelf goed troost kan geven. Ik vind het erg knap dat Diana concrete tips over zo’n gevoelig en persoonlijk onderwerp kan aanreiken met zo weinig woorden.

Angelique: Druppels Troost geeft liefde en compassie aan hen die een geknakt hart hebben opgelopen. Het boek geeft (net als de schrijfster zelf) heling voor hen die willen en kunnen ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven