Gelukkig nieuwjaar voor jullie!

Gelukkig nieuwjaar voor jullie met veel creativiteit, plezier en kleur.

Droomvallei nieuwjaarswens 2016
Droomvallei nieuwjaarswens 2016

Het jaar 2015 was voor mij een bijzonder jaar. Het begon spectaculair met de reis naar de Syrische grens om de containers te beschilderen voor het vluchtelingenkamp Bab as Salaam.

Een heftig project, van de een op de andere dag weg bij mijn gezin. En dat nog wel met oud en nieuw, zeker één van mijn favoriete momenten van het jaar. Maar het is nog niets in vergelijking met wat de mensen op de vlucht of in de vluchtelingenkampen meemaken.

Het jaar van een mooie en bijzondere reis met het Bachkoor Brabant naar Andalusië waar we op veel mooie plekken hebben gezongen.

Het jaar van mijn kinderen, worstelen met dyslectie en heftige humeuren, maar zeker ook veel lol en gezelligheid.

Het jaar van toegeven aan en nog verder aanpakken van mijn depressie, ja, echt waar. Als je te horen krijgt dat alleen medicijnen je nog kunnen helpen, omdat je verder alles al goed doet om eruit te komen, is dat even heel stevig balen, maar als ze helpen maakt dat ook weer veel goed. Ik ben ook blij met de stappen die ik de afgelopen jaren gezet heb om het hoofd boven water te houden. De ondanks alle genomen stappen gestaag neerwaarts gaande lijn is nu omgebogen naar een opgaande. Ik hoop het zo te houden. En nee, ik schaam mij er niet voor. Mocht je meer willen weten over wat een depressie inhoudt, dan kan je dat hier zien:

Het jaar van Droomvallei Uitgeverij met heel veel prachtige en indrukwekkende boeken.

Het jaar van de plannen voor 2016. Veel leuke nieuwe boeken staan op de planning, met nieuwe en huidige auteurs. Ondanks mijn depressie 😉 werk ik altijd met heel veel plezier aan en voor de uitgeverij. Naast mijn gezin, vrienden, het koor en de familie is dit heel belangrijk voor mij.

De plannen … een nieuwe reis. De vluchtelingenproblematiek blijft mij bezig houden. Ik mocht in 2015 een TED lezing houden, iets wat ver buiten mijn comfortzone valt. Toch heb ik het gedaan, omdat ik vind dat we als mensen voor elkaar moeten zorgen.

En 2016? Eerst oliebollen en sterretjes, gewoon rustig thuis bij mijn gezin dit keer.
Voorbereiden op de reis naar de Balkan voor Jamil en Jamila deel 3: de reis.

Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor 2016!

de reis naar de Balkan voor Jamil & Jamila deel 3
de reis naar de Balkan voor Jamil & Jamila deel 3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven