Nieuwe avonturen van meneer Humble Saskia Aïscha Angenent

Hoera, mijn boek is uitgegeven! En dan begint het.

Een gastblog van Saskia Aïcha Angenent

Als klein meisje schreef ik al gedichten en in de zesde klas van de lagere school schreef ik zelfs een toneelstuk voor Kerstmis. Het werd uitgekozen en gespeeld tijdens een kerstviering op school. Wat een magisch moment vond ik het toen mijn woorden tot leven kwamen. We hadden thuis een boek in de kast staan met mijn vaders naam op de kaft. Dat vond ik geweldig en daarom droomde ik sinds ik een klein meisje was van mijn naam op de kaft van een boek.

Saskia Aïcha Angenent
Saskia Aïcha Angenent

Meneer Humble

In april 2017 is Meneer Humble een feit. Mijn eerste echte boek wordt uitgegeven bij een echte uitgeverij, en niet zomaar één: Droomvallei uitgeverij, de uitgever met de mooie, fijne boeken. Wat een feest. Mijn naam op de kaft van een boek.

Ik heb de smaak te pakken en binnen het jaar liggen er nieuwe verhalen rond meneer Humble en zijn kat Mekjo, bij Esther op tafel. En dan begint het! Verschillende malen komt de tekst terug met de mededeling dat het beter moet kunnen. Ik herschrijf en herschrijf, ik roep zelfs de hulp in van een corrector, en weer komt alles terug. Zoals we weten heeft Esther meer aan haar hoofd dan het uitgeven van een nieuwe meneer Humble. Bovendien is het eerste deel commercieel gezien niet een enorm succes. Spannende tijd dus. Komt er een tweede deel of niet. Plotseling krijg ik per mail een antwoord: Ik dacht dat ik al ja had gezegd 😉 het boek wordt momenteel opgemaakt. Yeahhh, helemaal blij. Het boek Nieuwe avonturen van meneer Humble is een feit. Precies twee jaar later, april 2019 verschijnt mijn nieuwe boek over meneer Humble en Mekjo.

Nieuwe avonturen van meneer Humble Saskia Aïscha Angenent
Nieuwe avonturen van meneer Humble Saskia Aïscha Angenent

Een stille wens

Vanwege Engelstalige familieleden en vrienden is het een stille wens om de boeken in het Engels te vertalen en zelf te laten printen. Gelukkig vind ik Cecile Koops, medelid van het Huizer Schrijversgilde, bereid om dit voor mij te doen. Zo kan het zijn dat de vertaling van Nieuwe avonturen van meneer Humble al klaar is voor de officiële publicatie van de Nederlandse uitgave.

Mogelijk kunnen jullie kennismaken met de Nieuwe avonturen van meneer Humble tijdens de boekpresentatie in Breda op 14 april. Ik hoop jullie data te zien.

Saskia Aïcha Angenent Maart 2019

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven