Boekpresentatie aangespoelde verhalen

Presentatie Waddenbundel ‘aangespoelde verhalen’: wat een feest

Op 23 november werd de nieuwe Waddenbundel, aangespoelde verhalen, gepresenteerd bij Ouwehands Dierenpark. Wat een feest was dat!

Vijftien nerveuze auteurs die gingen debuteren, tenminste, het overgrote deel. Voor het eerst maakten ze een boekpresentatie mee, voor het eerst stond hun verhaal in een boek. Een droom kwam uit.  Voor mij als uitgever is en blijft het een heel bijzonder project. Om een boek uit te geven met vijftien auteurs blijft heel bijzonder. Maar al die trotse en blije gezichten wil ik echt niet missen.

Boekpresentatie aangespoelde verhalen

Wat maakt dit project zo speciaal? Dat is de samenwerking tussen de initiatiefnemer van het project, Marelle Boersma, en de auteurs. Dit keer ondersteunde Antoinette Kalkman vanuit de Thrilleracademie, wat heel fijn was. Het lijkt zo makkelijk, even vijftien verhaaltjes in een boek plaatsen, maar niks is minder waar. Ik realiseer me heel goed waar ik mee bezig ben: het publiceren van verhalen waarin veel tijd en energie is gestoken om deze zo mooi en goed te maken. Heel persoonlijke verhalen vaak. Dat moet met zorg en aandacht gebeuren. Ik ben heel blij met het resultaat.

De boekpresentatie was in Ouwehandsdierenpark. Dankzij één van de auteurs, Elly van Driel, hebben zij alles verzorgd voor de 170 (!!) gasten. Fantastisch. Heel veel dank aan iedereen die heeft meegewerkt om deze bijzondere dag nog mooier te maken. Heel veel dank aan de directeur, Robin de Lange, die het eerste exemplaar van de bundel uitgereikt kreeg door Marelle.

Uitreiking eerste Waddenbundel 2019

 

 

Ook in 2020 gaat Marelle met een schrijvers groep naar Ameland om aan een kort verhaal te werken. Het is wat vroeger in het jaar, van 11 tot 15 mei. Uiteraard komt de bundel uit bij Droomvallei uitgeverij en wordt het weer aan een goed doel gekoppeld, zoals dit jaar de zeehondenopvang. Dus grijp je kans en ga mee. Wie weet hoe lang het duurt voordat er weer zo’n mooi project wordt gedaan. Het is een week waarin je heel veel kan leren van het schrijf- en uitgeefproces. Je komt erachter wat er allemaal nodig is om van de verhalen een boek te maken.

– compleet verzorgde midweek op Ameland
– incl alle overnachtingen, alle maaltijden, schrijftraining, coaching, redactie, vormgeving, drukkosten
– incl een extra coachingsessie na afloop van de week
– incl marketingbudget
– incl hele week gebruik van een fiets
– excl de reis naar Ameland

Boekpresentatie Waddenbundel Aangespoelde verhalen

Tot dan? En veel leesplezier met de bundel!! Esther van der Ham, uitgever bij Droomvallei uitgeverij.

 

1 gedachte over “Presentatie Waddenbundel ‘aangespoelde verhalen’: wat een feest”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven