Interview Wendy bij de Ley, illustratrice van Ik ben ik, jij bent jij

In het voorjaar komt het kinderyoga boek ‘Ik ben ik, jij bent jij” uit bij Droomvallei Uitgeverij. Vandaag een interview met de illustratrice/vormgeefster.

Kan je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Wendy bij de Ley. Getrouwd met een Italiaanse man en 3 eigenwijze katten in huis. Zelfstandig kunstenares met als merknaam She Thinks in Colors [denk in kleur], illustrator en grafisch vormgever/website builder. Daarnaast geef ik al een aantal jaren met heel veel plezier teken- & schilderles in mijn atelier aan huis Studio STIC en verzorg ik Social Media Marketing voor zzp-ers en kleine bedrijven. Mijn passie is kleur en kunst en daarmee mensen blij maken en verbinden/samenwerken. Daarom ben ik ook oprichter en voorzitter van de kunstgroep Meraki ART Movement. een feelgood collectief.

Hoe is dit boekidee tot stand gekomen?
Anita en ik kennen elkaar omdat ze ook een tijd schilderlessen bij mij heeft gevolgd. Ze had het idee om haar kinderyoga lessen in een boek vorm te geven en vond mijn figuurtje KiekeboeKAT heel erg leuk. Ze vroeg me of ik de illustraties wilde maken en dat wilde ik heel graag!

Wat vind jij het allerbelangrijkste aan dit boek?
Dat men op een vrolijke, leerzame manier kinderen kan laten ontspannen en fijn laten voelen.
Voor wie is het boek bedoeld? 
Peuters en kleuters, het is een Voorlees- en Doe-boek.
Hoe is het boek zelf tot stand gekomen?
Anita heeft Sandra gevraagd om de verhalen te schrijven. Daarna zijn we gaan brainstormen en alles verder stap voor stap gaan uitwerken.

Wat vind het je leukste aan het boek?
De verhaaltjes die zijn enig en de yogahoudingen superfijn en leuk! Natuurlijk ook mijn KiekeboeKAT met zijn supermooi, regenboog vachtje en vriendje Lapjeskat

Wat was jouw taak of rol bij dit boek?
Alle illustraties en grafische vormgeving van het boek.
kinderyoga
kinderyoga

3 gedachten over “Interview Wendy bij de Ley, illustratrice van Ik ben ik, jij bent jij”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.
Scroll naar boven