Winterspecial Droomvallei Uitgeverij

Een paar dagen geleden deed ik een oproepje bij de auteurs en illustratoren van Droomvallei uitgeverij voor een bijdrage voor een winterspecial met verhalen, gedichten en illustraties.
Mijn mailbox liep al snel vol.
Hier is het wintermagazine!
Veel lees- en kleurplezier!

Esther van der Ham

1 gedachte over “Winterspecial Droomvallei Uitgeverij”

  1. Celine Wester

    Dag Esther
    Bijna per ongeluk kwam ik op deze site. Na mijn vraag aan ‘Google’ om voor mij samen te vatten welke zaken ik zeker moet vragen in contact met uitgevers, die mijn gedichtenbundel ‘Bewustwording. Een innerlijk reis’ willen publiceren kwam ik doorklikkend op de wintervertellingen, waarvan het menselijk, het ongekunstelde, het oprechte, de mooie presentatie me zeer aansprak. Het is een zoektocht om uitgevers te vinden, die niet voornamelijk de zakelijke kant van het uitgeven van een boek belichten, maar ook de persoonlijke kant meenemen. Graag zou ik contact daarover willen.
    Met vriendelijke groet,
    Celine Wester

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van droomvalleiuitgeverij.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 158 reviews.
Scroll naar boven